We geven Tour de France 2024 weg voor PS5

Geplaatst: 18 juli om 11:55
Pomp je banden maar goed op, want het is tijd om te fietsen! Althans, voor de mensen die meedoen aan de Tour de France, waarvan de finale deze week plaatsvindt. Jij kunt daarentegen ook een beetje meedoen, want wij geven in samenwerking met bol de game Tour de France 2024 weg voor de PlayStation 5.

In Tour de France 2024 krijg je teams van zowel World Tour- als Pro Tour-groepen onder de knoppen. De My Tour-modus bevat nieuwe features waarmee je de regels naar wens aan kunt passen en de route van de Tour de France van dit jaar is nu zelf te doorkruisen. Ook is het nu mogelijk om in de multiplayermodus genaamd Criterium te racen tegen vijf andere wielrenners.

Wat moet je doen om de game te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers), vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Werkt het formulier niet? Klik dan hier.

DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.