Welke games vind je in Capcom Fighting Collection 2?

Geplaatst: 28 augustus om 13:41
Capcom komt volgend jaar met een tweede collectie van klassieke fighting games, zo werd gisteren bekend tijdens de Nintendo Direct Partner Showcase. Maar welke games kun je daarin verwachten?

Capcom Fighting Collection 2 bevat in totaal acht fighting games uit de rijke geschiedenis van Capcom. Ze bevatten allemaal online spelmodi met ondersteuning voor rollback netcode. De games die je kun verwachten zijn Capcom vs SNK: Millennium Fight 2000 Pro, Capcom vs SNK 2: Mark of the Millennium 2001, Project Justice, Capcom Fighting Evolution, Street Fighter Alpha 3 Upper, Plasma Sword: Nightmare of Bilstein, Power Stone en Power Stone 2.

Watch on YouTube

Daarnaast is er ook nog een museum-modus aanwezig waarin je concept art en ontwerpdocumentatie kunt bekijken en lezen, maar ook muziek uit de games kunt luisteren. Een mooie toevoeging aan je collectie dus als je niet genoeg kunt krijgen van Capcoms fighting games van weleer. Wanneer de collectie precies verschijnt is nog niet bekend, maar hij komt in ieder geval volgend jaar naar Nintendo Switch, PlayStation-consoles en pc. Zoals ook het geval was bij de afgelopen Capcom-collecties, is er geen Xbox-versie aangekondigd.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.