Win laptops in de nieuwe PU Baklap Competitie

Geplaatst: 11 maart 2019 om 13:57Aangepast: 11 oktober 2019 om 11:54
Power Unlimited lanceert de Baklap Competitie, een platform waarop de community het tegen elkaar op kan nemen, strijd om titels en kans maakt op vette prijzen. Om dat te vieren trappen we in samenwerking met MSI af met een Rocket League toernooi waarin deelnemende teams kans maken op vette prijzen, waaronder de hoofdprijs: 3 vette MSI Gaming laptops!

Wij van Power Unlimited lanceren de Baklap Competitie: een vers competitief gaming platform om het, alleen of met je team, op te nemen tegen andere gamers in de Power Unlimited community. We trappen af met de PU x MSI Rocket League Brawl, een Rocket League toernooi op 30 en 31 maart waarin de winnaars weglopen met drie dikke MSI Gaming Laptops en het team op de tweede plek gaat ook niet met lege handen naar huis en krijgt voor alle spelers een MSI Lootbox, bestaande uit een rugzak, muis en MSI goodies. Die lootbox krijg je overigens ook als je vanaf 18 maart een MSI laptop aanschaft (de inhoud van de lootbox verschilt per grootte van de aankoop).

Win de MSI GF63 8RD-050NL!

Hoe doe ik mee?

Om te beginnen, ga je naar het platform van de Baklap Competitie en maak je een account aan. Vervolgens maak je een team aan en voeg je je teamgenoten toe die inmiddels ook een account hebben aangemaakt. Als je genoeg spelers in je team hebt, kun je je ook daadwerkelijk inschrijven voor het toernooi. Je kunt je aanmelden tot en met donderdag 28 maart, daarna worden de teams ingedeeld in het toernooi. Vervolgens kun je kijken waar je team het tegen op moet nemen in het toernooi. Op de dag van spelen, moet je ervoor zorgen dat je je team incheckt, om definitief mee te doen. Onze eigen Brutus zal ervoor zorgen dat het toernooi vlotjes loopt. Mocht je vragen voor hem hebben, kun je hem vinden in de Power Unlimited Discord server, zijn nickname is Yami.

De PU Baklap Competitie

Wat is de Baklap Competitie?

In de Baklap Competitie kun je het opnemen tegen andere spelers in de Power Unlimited community om te bepalen wie er het beste is. Je kunt meedoen door je in te schrijven en mee te doen aan de toernooien die we regelmatig zullen organiseren. Bij deze toernooien zullen vaak prijzen te winnen zijn, en door mee te doen, verdien je punten voor de algemene rankings.

We proberen de Baklap Competitie leuk te maken voor iedereen van ieder niveau, dus wees niet bang dat je telkens wordt afgemaakt door een stelletje pro’s, we zullen in de toekomst toernooien gaan organiseren voor teams van elk niveau, gebaseerd op de algemene rankings.

Welke games kun je spelen in de Baklap Competitie?

Voor de aftrap beginnen we met Rocket League, maar je kunt je ook al inschrijven voor andere games, zoals CS:GO, Hearthstone en Overwatch. Laat vooral weten welke game jij het liefste ziet in de Baklap Competitie, dan is de kans dat we een toernooi voor jouw favoriete game organiseren groter.

Baklap Competitie platform

Wat zijn dat nou voor laptops?

Toen we nog een Team PU Rocket League team hadden, wisten we bij onze partner MSI voor alle drie spelers een MSI GF63 laptop te fixen. Maar na twee weken werd er een punt achter het team gezet, en hadden we een paar vette laptops liggen.

Nu kunnen we deze beschikbaar stellen voor de winnaars van het eerste Baklap Competitie-toernooi! Let dus op, dat wil zeggen dat ze niet gloednieuw zijn, maar dankzij onze samenwerking met onze partner MSI kun je er zeker van zijn dat je op een goede support kunt rekenen.

De specs van de MSI GF63 8RD-050NL:

  • Intel Core i7-8750H
  • NVIDIA Geforce GTX 1050 Ti
  • 16GB RAM
  • 256GB SSD
  • 1TB HDD

Schrijf je dus in met je Rocket League team voor de PU x MSI Rocket League Brawl! Wie weet staan jullie aan het einde van de maand met een dikke gaming laptop in je armen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..