Worden State of Decay 3 en een Gears-collectie vanavond getoond?

Geplaatst: 10 juni om 15:51Aangepast: 10 juni om 15:51
Met de Xbox Games Showcase die vanavond gepland staat beginnen de geruchten ook toe te nemen. Zo zouden zowel State of Decay 3 als een Gears of War-collectie worden getoond.

Insider Gaming meldt bijvoorbeeld dat een nieuwe State of Decay 3-trailer voorbijkomt. Ontwikkelaar Undead Labs heeft dit weekend een nieuw logo onthuld - die je hieronder kunt zien - en dat zou gepaard gaan met een nieuwe trailer voor de zombie-survivalgame. Dat wordt ook wel eens tijd, want de game werd in 2020 aangekondigd en sindsdien hebben we er niets van gezien.

Geruchten over een Gears of War-collectie - vergelijkbaar met Halo: The Master Chief Collection - gaan al een flinke tijd, maar laaien de laatste dagen weer op. Op Reddit kwam men er achter dat componist Steve Jablonksky de thumbnails van zijn YouTube-filmpjes van Gears of War 2- en 3-muziek heeft aangepast zodat nu het logo van The Coalition er in staat. Die ontwikkelaar heeft echter helemaal niet gewerkt aan die Gears-games, tenzij ze natuurlijk een collectie maken...

We gaan er vanavond vanaf 19:00 uur achter komen, want dan wordt de Xbox Games Showcase uitgezonden. Spannend!

-PgiEf6ELQYGHvxwO49oOWA
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.