Wordt de Nintendo Switch 2 nu op grote schaal geproduceerd?

Geplaatst: 5 september om 13:26
Het houdt maar niet op met al die Switch 2-geruchten! De massaproductie van Nintendo Switch 2 lijkt namelijk te zijn begonnen. De fabrikant van Nintendo’s consoles heeft namelijk gedaan die duiden op grootschalige productie.

Dat blijkt uit een X-bericht van MST-analist David Gibson. Hij deelt een diagram dat de uitgaven van Nintendo-fabrikant Hoisden laat zien. Het bedrijf geeft miljarden yen uit aan het maken van productiemateriaal en automatiseringsmiddelen. Dat doe je natuurlijk alleen als je van plan bent om spullen op grote schaal te maken.

View post on X

Het bovenstaande werd ook op Reddit gedeeld, waar de doorgaans betrouwbare inside Nate the Hate meldt dat de Switch 2 geen enkel probleem zou hebben met het draaien de huidige Switch-games. Backwards compatibility is naar verluidt gewoon aanwezig in de opvolger van de Nintendo Switch.

Zoals gezegd laaien de geruchten rond de Nintendo Switch de afgelopen tijd op. Gisteren nog zeiden Games Industry-hoofdredacteur Christopher Dring en VGC-journalist Andy Robinson dat er deze maand mogelijk ‘iets gerelateerd aan Nintendo Switch 2’ op de planning staat.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.