Wordt er deze maand eindelijk iets onthuld over de Nintendo Switch 2?

Geplaatst: 4 september om 13:15
De wind steekt op in de hal der Switch 2-geruchten! Twee journalisten zeggen binnen de industrie te horen dat er deze maand iets staat te gebeuren rond de opvolger van de Nintendo Switch.

Het gaat niet om de minste namen, namelijk Games Industry-hoofdredacteur Christopher Dring en VGC-redacteur Andy Robinson. Volgens Dring wordt er “gefluisterd in de industrie dat er iets gerelateerd aan Switch staat te gebeuren deze maand.” Wat er dan precies getoond gaat worden zegt hij natuurlijk niet, maar de man neemt nog wel even de moeite om je te herinneren aan zijn eeuwigdurende liefde voor de console.

Robinson geeft daarentegen een winstwaarschuwing: “Het lijkt erop dat meerdere mensen van de pers dit hebben gehoord, maar toch zou ik er niet m’n huis op verwedden.” Beide heren zeggen verder niets over wat er dan precies bedoeld wordt met ‘iets’, maar je denkt natuurlijk direct aan de onthulling van de Nintendo Switch 2.

In ieder geval is er verder niets officieel bekendgemaakt. Nog steeds weten we alleen dat de opvolger van de Nintendo Switch ergens voor april volgend jaar wordt onthuld. Onlangs doken er geruchten op over een release na maart volgend jaar.

View post on X
View post on X
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.