world-of-warcraft
blizzard

World of Warcraft: Burning Crusade Classic aangekondigd

Geplaatst: 20 februari om 11:54Aangepast: 20 februari om 11:51
World of Warcraft: Burning Crusade Classic werd tijdens de openingsceremonie van BlizzCon 2021 aangekondigd.

Gisteren lekte al uit dat de uitbreiding in de maak was. In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007. Mensen kunnen zelf kiezen in welke 'era' ze blijven: die van WoW Classic of Burning Crusade Classic.

De uitbreiding moet in de loop van dit jaar in fases worden uitgerold voor de MMO. Iedereen die lid is van World of Warcraft kan WoW Classic of Burning Crusade Classic zonder extra kosten spelen.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.


Blizzard kondigde tevens meer details over Chains of Domination aan, de eerste grote content update voor World of Warcraft: Shadowlands. Spelers bezoeken hier nieuwe, diepere lagen van Jailer's domein om achter zijn plannen te komen. De update bevat onder andere een gigantische kerker in de voem van Tazavesh, de Veiled Market.Hieronder is een trailer te zien.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..