World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight onthuld

Geplaatst: 20 april 2022 om 04:50Aangepast: 2 februari 2023 om 07:51
Blizzard heeft de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft onthuld, genaamd Dragonflight.

Er gingen al geruchten dat de nieuwe uitbreiding zo zou gaan heten, maar gisteravond werd het tijdens een livestream officieel onthuld. Spelers reizen in de uitbreiding af naar de Dragon Isles. De nieuwe locatie wordt als weelderig en 'oer' omschreven. 

Dragonflight introduceert een nieuw hybride ras, de Dracthyr Evokers. Zij beginnen bij level 58 en kunnen zich aan zowel de Horde als de Alliance aansluiten. Ze hebben twee vormen: hun draakachtige avatars die tijdens gevechten worden gebruikt en hun menselijke vormen wanneer ze met mensen uit Azeroth praten.

Daarbij worden er draken toegevoegd waar spelers op kunnen vliegen. Deze draak kan volledig worden aangepast naar de smaak van de speler. Ook kan de draak geüpgraded worden om zo sneller te worden of grotere afstanden af te leggen.

Naast deze nieuwe opties moet Blizzard ook verbeteringen doorvoeren in bestaande elementen van World of Warcraft. Zo moet het talentensysteem op de schop gaan en moet de UI aangepast worden. Het is nog niet bekend wanneer de uitbreiding uitkomt. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Blizzard heeft ook aangekondigd dat later dit jaar Wrath of the Lich King naar World of Warcraft Classic komt. Spelers ontvangen een boost naar level 70 voor wie Burning Crusade Classic niet hebben gespeeld, achievements, een verbeterde Barber Shop en natuurlijk de nieuwe zones Borean Tundra en Howling Fjord. De Dungeon Finder uit de oorspronkelijke uitbreiding keert echter niet terug.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.