YouTuber Videogamedunkey gaat indiegames uitgeven via uitgeverslabel Bigmode

Geplaatst: 22 september om 15:42Aangepast: 22 september om 15:42
Veel gamers zullen de gevatte video's van YouTuber Videogamedunkey wel kennen. Nu heeft hij een eigen gameuitgever opgericht.

De naam van de uitgever van Videogamedunkey - echte naam Jason Yevgeniy Gastrow - en zijn vrouw Leah 'Leahbee' Gastrow is Bigmode. Het is de bedoeling dat de uitgever verschillende soorten indiegames gaat uitgeven die volgens de YouTuber de moeite waard zijn.

In de video waarin hij zijn uitgeverslabel aankondigt, meldt hij dat hij al meer dan elf jaar "de zielloze 'cash grabs' in de vuilnisbak mietert en de inspirerende kunstwerken binnen dit medium een podium geeft. Ik weet welke ideeën werken en welke niet, wat voor ideeën spannend voelen, of terug moeten keren, of wat inmiddels cliché is."

Als het aan Videogamedunkey ligt zal zijn uitgever de beste indiegames cureren. Hij vergelijkt het kopen van een random indiegame met het kopen van een lootcrate in Counter-Strike. "Je weet niet wat je gaat krijgen, maar je gaat waarschijnlijk teleurgesteld zijn." Dit moet Bigmode voorkomen.

Verder belooft Videogamedunkey geen creatieve controle over de games die ontwikkelaars maken uit te oefenen, maar hij wil wel meehelpen waar het kan. Ook wil hij contracten opstellen die in het voordeel van de ontwikkelaars zijn.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..