Nieuws

Zet nu je savefile over naar Spider-Man Remastered

Geplaatst: 22 november 2020 om 16:04Aangepast: 22 november 2020 om 16:11
Een tijd geleden werd bekend dat we binnenkort onze save van Spider-Man over kunnen zetten naar Spider-Man Remastered. Dat kun je vanaf nu doen!

Spelers kunnen vanaf nu hun savefile van Spider-Man op de PlayStation 4 overzetten naar Spider-Man Remastered. Dat bevestigt onder andere Push Square.

Het overzetten van de save is mogelijk na de laatste update van de games. Om de save over te zetten moeten spelers versie 1.19 van het origineel hebben geïnstalleerd, om deze vervolgens te uploaden in het in-game selectiescherm.

De Spider-Man Remastered op PlayStation 5 moet geüpdatet zijn naar versie 1.001.000. In die versie kunnen spelers de save weer downloaden.

Het is daarnaast mogelijk om zowel de remaster als het origineel op de PlayStation 5 te installeren, zodat er geen PlayStation 4-console benodigd is voor het proces. Bij het overzetten worden automatisch ook alle trophies vrijgespeeld, inclusief de nieuwe trophies indien aan de voorwaarden is voldaan.

Spider-Man Remastered is verkrijgbaar bij de ultimate edition van Spider-Man: Miles Morales, dat afgelopen week verscheen.

Spider-Man

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..