Zo ziet Kitana eruit in de Mortal Kombat 2-film

Geplaatst: 2 augustus om 14:15
De opvolger van de film Mortal Kombat komt eraan en niemand minder dan Ed Boon deelt nieuw beeld. Op dit voorproefje zien we Kitana en ze ziet er met haar prachtige waaier dodelijk uit.

Het leukste aan dit ‘lek’ is nog wel dat Ed Boon, die de bedenker is van de gamefranchise, erbij zet “Ik kan ook dingen lekken, hoor” met een duimpje erbij en #boonleaks. Een referentie naar de vele lekken en gedatamijn rond de film. Daarnaast schrijft hij dat hij recent een screening van de film heeft gezien en dat hij in de telefoon van producent Todd Garner had ingebroken om deze afbeelding van de film naar zichzelf te sturen.

Opvallend is dat hij niet zegt wat hij dan van de nog niet afgemonteerde film vond. In ieder geval is Kitana erin te zien en die wordt vertolkt door Adeline Rudolph, bekend van The Chilling Adventures of Sabrina. We zeggen het er maar even bij, want haar gezicht is niet te zien op de afbeelding: haar hele outfit is zelfs niet eens in vol ornaat te bekijken in de X-post. Aan de andere kant is er wel genoeg van te zien. Kitana is al in Mortal Kombat te vinden sinds de game Mortal Kombat II uit 1993. Heel passend dus dat ze ook in de film Mortal Kombat II haar opwachting maakt. Ze is ook niet uit de gamefranchise weg te slaan: elke keer is ze tot nu toe teruggekomen voor meer.

Karl Urban speelt Johnny Cage, Tati Gabrielle Jade, Martyn Ford is Shao Kahn, Desmond Chiam is King Jerrod, Ana Thu Nguyen is Sindel en Damon Herriman is Quan Chi. Ook beloven er diverse bekende gezichten uit de eerste film terug te komen: Josh Lawson, Jessica McNamee, Lewis Tan, Tadanobu Asano en Mehcad Brooks. Regisseur is Simon McQuoid. 24 oktober 2025 verschijnt Mortal Kombat II.

View post on X
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.