Zwerkbal erop los met de nieuwe trailer van Harry Potter: Quidditch Champions

Geplaatst: 29 juli om 14:31
Welkom studenten! Zo heet de nieuwe trailer van Harry Potter: Quidditch Champions, wat een heel toepasselijke naam is, aangezien het je laat zien wat je allemaal van de game kan verwachten.

Zoals we weten komt deze natte Zwerkbal-droom op 3 september uit. Nu weten we ook wat de game gaat kosten, namelijk 30 eurootjes. De game is nu te pre-orderen voor PlayStation, Xbox en pc.

Quidditch Champions is bovendien een van die zeldzame games die gelijk bij release op PlayStation Plus verschijnt - zelfs voor het goedkoopste niveau. Als je al Plus hebt (wat je toch nodig hebt om de game online te spelen), dan kun je dit spel tot dertig dagen na de release gratis claimen.

Waar de game over gaat, hoeven we je vast niet te vertellen. Het is Zwerkbal dat de klok slaat. Je kunt je eigen kampioen vormgeven en uiteindelijk in het Wereldkampioenschap Zwerkbal terechtkomen. Wil je weten hoe dat eruitziet, check dan de trailer hieronder.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.