rgb-stoel
echte
Gamers
GXT 716 Rizza
Trust
game-apparatuur
troon
led-lampjes
stoel

Check deze rgb-stoel voor èchte gamers

Geplaatst: 4 juni om 17:00Aangepast: 2 juni om 16:19
Een beetje rgb hoort erbij; zeker als we het hebben over game-apparatuur. Mocht je dat credo door je hele set-up willen laten galmen, dan zit je bij Trust goed met de GXT 716 Rizza. Deze pretzetel schittert als jouw heuse rgb-troon.

Dit artikel is een partnerbijdrage van Trust. Lees hier wat dit betekent.

De GXT 716 Rizza is net wat anders dan de doorsnee gamestoel. In de basis houdt het nog steeds vast aan het gestandaardiseerde race-ontwerp en strakke lijnen, maar het rgb-randje steelt al snel de show met maar liefst 350 led-lampjes! 

Dé zetel voor koning kleurenverlichting 

Met behulp van een afstandsbediening zijn de rgb-profielen aan te passen. Zo kies je gemakkelijk een statische kleur die overeenkomt met je set-up, of laat je de stoel autonoom een lichtshow opvoeren. Out-of-the-box komt de GXT 716 Rizza met kekke regenbooggolven, transities en tal van andere lichtanimaties.

In totaal telt de zetel maar liefst 350 verschillende kleuren en effecten. Lees: eigenlijk al veel te veel voor Martin om allemaal te kunnen tonen in een handvol TikTok-video’s.

@powerunlimitednl

De winnaar van de GXT 716 Rizza RGB LED Illuminated Gaming Chair van Trust is… ##games ##gamer ##gamingchair

♬ origineel geluid - PowerUnlimited

Nooit meer kopzorgen over kabels 

Mocht je denken dat je daardoor vastgeketend zit aan een pc of stopcontact, dan heb je het goed mis. De Trust GXT 716 Rizza haalt al zijn stroom namelijk uit een simpele usb 2.0-aansluiting. De stoel wordt al direct geleverd met een eigen powerbank, die gemakkelijk (samen met de afstandsbediening) in een zijvakje opgeborgen wordt. Hierdoor kun je heen en weer rollen en in het rond draaien zónder kopzorgen over losgerukte kabels. En daar wil je toch best wel 299 euro voor betalen?!

@powerunlimitednl

Deze GXT 716 Rizza RGB LED Illuminated Gaming Chair van @trustgaminggearkan van jou zijn! #gamingchair #ad #trust #gaming #games

♬ origineel geluid - PowerUnlimited

Stevig game-apparatuur voor net iets minder 

Met de GXT 716 maakt Trust meer meters om gamers, rgb-liefhebbers en streamers verder op hun wenken te bedienen. Het van origine Nederlandse bedrijf levert al langer op gaming -gerichte mechanische toetsenborden, muizen, headsets — elk met felle kleurenverlichting — en nu dus ook een rgb-stoel. Tel je daar een flexibel inzetbare microfoon en toegankelijke webcam bij op, en Trust staat garant voor een uitgebreide, sprankelende set-up voor content creators.

Ben je nog op zoek naar budgetvriendelijk game-gereedschap, dan ben je bij Trust aan het juiste adres. Hetzelfde geldt nu dus ook voor gamers die zoeken naar een troon om hun rgb-rijkdom nóg feller en kleurrijker te maken.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..