nintendo
podcast
bonuslevel
Bonuslevel Podcast

Geruchten over Game Boy (Color)-games naar Switch en de beste gametrailers OOIT! - Bonuslevel #60

Geplaatst: 3 september om 15:30Aangepast: 3 september om 14:31
Schrap al je plannen, zet de kaarsjes aan en laat je badkuip maar vollopen, want het is tijd voor een nieuwe Bonuslevel!

In aflevering 60 bespreken Lucas, Jacco en Cody onder andere de mogelijke komst van Game Boy- en Game Boy Color-games naar Nintendo Switch Online, de nieuwe gameplaybeelden van Marvel's Midnight Suns, een zogenaamd bekende singer/songwriter die meewerkt aan een bekende gamefranchise en wordt er alvast vooruitgeblikt op de Tokyo Game Show. In het Bonusonderwerp hebben we het over de beste gametrailers OOIT, inclusief jullie suggesties uit de Discord en we sluiten af met een heerlijke dosis elektronische post. 

Hier vind je trouwens de YouTube-playlist met jullie en onze favoriete gametrailers!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Lucas MayHoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..