Prijsvraag

De winnaar van The Falcon and the Winter Soldier-winactie is bekend!

Geplaatst: 6 april om 13:45Aangepast: 6 april om 14:20
En we hebben een winnaar! Bas de Boer is de gelukkige wie door Romano Molenaar getekend zal worden in een hele vette comic prent. Gefeliciteerd!

Om de release van The Falcon and the Winter Soldier te vieren gaven wij een comic prent weg die getekend wordt door Romano Molenaar, o.a. bekend van Marvel Comics. Om te winnen moest je in een poll kiezen wie van de twee superhelden jouw favoriet was, The Falcon of Winter Soldier. Het was een spannende strijd tussen de twee Marvel-helden, die een lange tijd aan elkaar gewaagd waren in stemmen. Toch was er één die langzaam uitliep en een marginale winst boekte.

Tromgeroffel. Dat was Winter Soldier met 56% van de stemmen! Gefeliciteerd dus Winter Soldier, maar we hebben natuurlijk ook een winnaar die bestaat in ons eigen universum. Bas, jij ook van harte gefeliciteerd. Tuurlijk hebben wij Bas al in contact gebracht met Marvel Comics' Romano Molenaar, maar voor we dat deden waren we wel erg nieuwsgierig naar wat Bas wilde laten tekenen. dus, stelden we hem een paar vraagjes.

Ten eerste, wie was jouw favoriet van The Falcon and the Winter Soldier, en waarom? 

The Falcon, omdat vliegen een van de mooiste superkrachten is.

Wie is jouw all-time favoriete Marvel-superheld?

Oei dat is moeilijk, Ik vind er veel leuk van Miss Marvel en Ironman tot Spider-Man.

Weet jij al hoe jij jezelf gaat laten tekenen door Romano? En waar gaat deze hangen?

Ik gun het eigenlijk mijn jongste zusje, die is ook Marvel-fan. Ik heb het al aan haar verteld en ze wil graagals een Ironman in New York getekend worden, en will dit dan in haar kamer hangen.

Bas, nogmaals gefeliciteerd. Hopelijk hangt de Iron Man-prent straks mooi op de kamer van je zusje!

The FalconThe Winter Soldier

Heb jij de nieuwe Marvel Studios serie nog niet gezien? Je kunt nu de eerste drie afleveringen streamen op Disney+. Mocht je alles willen bingen dan moet je nog even geduld hebben tot en met 23 april. Dan komt de laatste aflevering online...al moet je dus nog wel een aantal weken je best doen om spoilers te vermijden...op eigen risico.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..