saints row
boss factory

Deel jouw Boss en win een plek in PU magazine + de Saints Row game!

Geplaatst: 15 juni om 16:00Aangepast: 15 juni om 15:33
Saints Row verschijnt pas in augustus maar spelers kunnen nu alvast aan de slag met de Boss Factory: een app die alle customization-opties heeft van de reboot. In Boss Factory kunnen spelers dus lekker los gaan en de gekste, coolste of grappigste personages maken én delen. Dat laatste moet je zeker doen, want jouw Boss kan een eigen bladzijde krijgen in het PU magazine én maak je kans op Saints Row Notorious Edition

Dat lees je goed. Als jij een toffe Boss maakt kan jij 'm meenemen naar de uiteindelijke game die je misschien wel gewonnen hebt. Met de Boss Factory kan je namelijk ook je personages delen met andere mensen of gewoon met ons! Wij zien graag jouw beste creatie tegemoet. Natuurlijk gaan we deze kritisch beoordelen en vergelijken met de andere inzendingen. Is jouw Boss de beste, meest creatieve creatie? Dan win jij Saints Row Notorious Edition voor jouw gewenste platform. Wat zit daar precies in? Nou, het volgende:

  • Saints Row Steelbook met de game
  • Expansion Pass
  • Dubbelzijdige poster
  • Mini artbook
  • 4 personagekaarten
  • The Idols Anarchy Pack
  • Los Panteros American Muscle pack
  • The Saints Criminal Customs pack
Saints Row

Daarnaast komt jouw Boss ook op de achterkant van het PU Magazine te staan zodat heel Nederland kan zien wie de échte Boss is!

Maar dat is niet alles. Er zijn ook prijzen voor de tweede en derde plekken. Zij krijgen namelijk de basisgame Saints Row voor platform naar keuze toegestuurd zodat zij ook direct aan de slag kunnen met hun geweldige Boss.

Hoe doe je mee?

Simpel! Download de Boss Factory-app op PlayStation, Xbox of pc en begin met het maken van je personage. Aan het einde heb je de optie om je Boss te delen door een afbeelding op te slaan. Deel die vervolgens met ons via het formulier hieronder. De actie loopt tot 4 juli. Daarna gaan we een stemronde doen van de beste creaties waarbij de community mag stemmen op de beste Bosses!

Meedoen

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..