prijsvraag
doctor strange
giveaway friday
multiverse of madness

Giveaway Friday: win twee tickets voor de VIP-screening van Doctor Strange in the Multiverse of Madness!

Geplaatst: 22 april om 16:00Aangepast: 22 april om 16:02
Het is weer een schitterend zonnige vrijdag en jullie weten wat dat betekent: een nieuwe GIVEAWAY FRIDAY!!1!!i! Deze week hebben onze vrienden bij Disney een aantal tickets tevoorschijn getoverd voor de exclusieve VIP-screening van Doctor Strange in the Multiverse of Madness!

In de film verkent Doctor Strange alle hoeken van het multiverse om de aarde te beschermen tegen het paranormale! Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsenzijn wederom te zien als respectievelijk Doctor Strange en Wanda Maximoff, twee helden die een sleutelrol spelen in het MCU. In de regisseursstoel zit ditmaal Sam Raimi, die misschien kent van de Evil Dead-films of van de Spider-Man films met Tobey Maguire. Check nog even de trailer als je niet overtuigd bent (of nóg een keertje wil genieten): 

Zin in? Nou mooi, want je kan twee tickets winnen voor de mega-exclusieve VIP-screening, die op dinsdag 3 mei om 19:00 plaatsvindt in Kinepolis Jaarbeurs te Utrecht. Het event is compleet verzorgd met popcorn en drankjes. Heb je nog een gaatje in je agenda op 3 mei en wil jij graag winnen? Alles wat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje te sturen naar prijsvraag@pu.nl waarin je zegt wie jij meeneemt en waarom! 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..