*UPDATE* Haal een toptijd in de Vault of Glass en WIN!

Geplaatst: 22 juli 2021 om 09:15Aangepast: 7 juni 2021 om 16:55
Wouter en Tjeerd zijn al weken bezig om de Vault of Glass in Destiny 2 te verslaan, maar dankzij een overweldigende community support zijn ze heel erg dichtbij. Om dat te vieren, trakteert Bungie het fireteam uit de PU community dat deze raid snelste klaart op dikke prijzen.

**UPDATE**

Inmiddels zijn de winnaars van de Vault of Glass Power Unlimited Community Challenge bepaald. Niemand minder dan de legendarische clan Trekclub Het Lamme Handje hebben hun lamme handjes ineen geslagen om in een supersterke tijd van 29 minuten en 13 seconden de Vault of Glass te clearen!

Die tijd was zelfs zo sterk dat experts bij Bungie hem nog moesten checken op eventueel vals spel, maar hij is dus officieel goedgekeurd. Gefeliciteerd heren, jullie winnen dus ieder een Destiny 2: Beyond Light Collector's Edition en een uniek collector's item: een Vault of Glass kampioensschaal! Zo komt iedereen aan z'n trekken bij Trekclub Het Lamme Handje.

**Originele bericht**

Live op Twitch zijn Tjeerd en Wouter al even bezig om de Vault of Glass in Destiny 2 te verslaan, en ondanks een overweldigende support van onze community is het ze vorige week in de stream net niet gelukt. Het is echter een kwestie van tijd voordat ze het klaar hebben gespeeld en dat is ook bij Bungie niet onopgemerkt gebleven. 

Om het te vieren, stelt Bungie een mooie prijs beschikbaar voor het fireteam uit de PU community dat de snelste Vault of Glass tijd neer weet te zetten. Het fireteam uit de PU community dat uiteindelijk de snelste tijd neerzet, wint namelijk voor iedere speler in het hele fireteam een Destiny 2: Beyond Light Collector's Edition en een uniek collector's item: een Vault of Glass kampioensschaal!

Wat moet je daarvoor doen? Het is heel simpel, zorg ervoor dat je de raid vóór 25 juni met je fireteam weet te verslaan. Je kunt vervolgens je tijd checken op https://raid.report/, maak een screenshot van jouw account met je tijd en stuur die mee met onderstaande formulier. Daarna is het duimen geblazen om te kijken of jouw fireteam het snelste was.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..