agent47

We geven super vette Hitman goodies weg!

Geplaatst: 29 augustus 2015 om 12:00Aangepast: 28 augustus 2015 om 16:56
Hitman: Agent 47 gaat volgende week donderdag (3 september) in première in de Nederlandse bioscopen, en speciaal voor de release van deze gamefilm mogen wij samen met Filmfan een paar Hitman goodies weggeven. Vrijkaarten voor de film, T-shirts en meer!

We mogen driemaal een Hitman-pakket weggeven, en iedereen kan meedoen. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film Hitman: Agent 47, de iconische barcodetatoeage en een Hitman T-shirt. Eén van de gelukkige winnaars krijgt daarbovenop de befaamde rode stropdas van onze favoriete sluipmoordenaar in huis.

Hitman: Agent 47 is natuurlijk gebaseerd op de Hitman-franchise, al wordt het verhaal iets anders aangepakt dan in de games het geval is. In de film gaat Agent 47 achter een bedrijf aan dat de technologie waarmee de sluipmoordenaar zelf gemaakt is wil optimaliseren om zo een dodelijk leger te creëren. Het wordt de taak van onze kale vriend om met behulp van extreem soepele vechtmoves en de nodige explosies het bedrijf te stoppen.

Dus, scheer je hoofd kaal – dit is optioneel - en surf snel naar de Filmfan Facebookpagina om kans te maken op één van de pakketten. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is namelijk het liken van de pagina en een duimpje omhoog te geven aan onze Hitman-post. Doe dat, en wie weet loop jij binnenkort met een felle rode stropdas om je nek richting de bioscoop om Agent 47 aan het werk te zien.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..