We hebben de dikste No Man's Sky x 65daysofstatic prijsvraag voor je!

Geplaatst: 10 augustus 2016 om 15:15Aangepast: 10 augustus 2016 om 15:33
Op 11 november gaat 65dayofstatic, de makers van de No Man's Sky soundtrack, spelen in de Q-Factory in Amsterdam. Samen met PlayStation mogen wij hiervoor een dik prijzenpakket weggeven! Je maakt onder andere kans op een meet & greet met de band, vrijkaartjes voor de show en natuurlijk No Man's Sky zelf.

Als je meedoet aan de prijsvraag maak je kans op het volgende:

  1. No Man's Sky Limited Edition game (PS4) + meet & greet met 65daysofstatic + diner vooraf voor twee + twee vrijkaartjes
  2. No Man's Sky (PS4) + vrijkaartjes voor 65daysofstatic voor twee personen
  3. No Man's Sky (PS4)


Voorafgaand aan de show kun je, ook zonder kaartje, de game spelen met de aanwezige PU-redacteuren. Als je een van de gelukkige winnaars bent van de vrijkaartjes, of zelf tickets hebt gekocht voor de show (hier bijvoorbeeld), kun je daarna gelijk door naar het optreden van 65daysofstatic. Het optreden zelf begint om 19:30, maar de PU-redactie is al om 15:00 aanwezig voor de mensen die No Man's Sky willen uitproberen.

In No Man's Sky kun je een waanzinnige hoeveelheid planeten ontdekken die allemaal een procedurally generated milieu hebben, waaronder diersoorten die waarschijnlijk alleen op die planeet voorkomen. Om kans te maken op bovenstaande prijzen moet je daarom antwoord geven op de volgende vraag:

Hoe zouden de dieren er uitzien op jouw droomplaneet?

Komende maandag (15-08) maken we de winnaar bekend, dus je hebt tot dan om je antwoord in te sturen. De winnaars ontvangen een privébericht. Voor meer info over het evenement moet je even de site checken van de Q-Factory, of de Facebook pagina.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..