boek
prijsvraag
gameofthrones

Win een Inside HBO's Game of Thrones boek

Geplaatst: 29 maart 2013 om 13:30Aangepast: 29 maart 2013 om 13:30
Heb je moeite met de vele Game of Thrones verhaallijnen, of wil je gewoon meer zien van de Khaleesi? Dan is dit 'Inside HBO’s Game of Thrones' iets voor jou. Toevalligerwijs geven wij er twee weg. Rambamboterham!

Game of Thrones begint weer bijna! White Walkers, the Night’s Watch, Dragons en Dire Wolfs. Dat en meer in seizoen drie van iedereens favoriete serie. Owja! Tieten, die zitten er ook in. Er is zo’n beetje niks slecht aan deze serie, behalve sommige koningen dan. Speciaal voor jullie hebben we de hand weten te leggen op twee Inside HBO’s Game of Thrones boeken. Daarin staan honderden setfoto’s, storyboards en insider story reveals. Waarom houden we ze eigenlijk niet gewoon zelf...?

Dus nogmaals, we hebben twee boeken om weg te geven, en wil je kans maken op deze prijs, beantwoord dan deze vraag:

Welk personage uit Game of Thrones zou jij willen zijn en waarom?

Uit alle reacties laten we onze stagiairs de twee leukste kiezen, maar let op: Als Joffrey je antwoord is, verwachten we wel een hele goede reden. Dus drop je antwoord in de comments en maak kans op dit Game of Thrones hebbedingetje. En voor de mensen die de boeken gelezen hebben: Let even op spoilers in de comments.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..