Giveaway Friday! - NBA 2K23 Michael Jordan Edition

Geplaatst: 23 september om 09:14Aangepast: 23 september om 13:17
Jawel, het is weer Giveaway Friday! Net als vorige week geven we weer in samenwerking met bol.com een game weg, ditmaal de dikke Michael Jordan Edition van NBA 2K23 voor PlayStation 5!

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

NBA 2K23 verscheen deze maand en brengt verschillende gameplayverbeteringen met zich mee. Zo is dribbelen, passen, verdedigen en schieten nog realistischer gemaakt, wat voor een authentieke ervaring moet zorgen. Zo zijn er nu zogenaamde 'schietattributen'; elke jump shot heeft unieke statistieken. Er zijn vijf nieuwe schietmeters om uit te kiezen en via de nieuwe seizoenen in het eerste jaar kunnen daar nog vijftien meer aan worden toegevoegd.

Ook zijn er nieuwe zogenoemde 'gesture combo's' toegevoegd en is Team Takeover op de schop gegaan, waardoor het hele team een enkele meter deelt. Op PS5 en Xbox Series X en S zal daarnaast betere AI voor de spelers, de manier waarop de bal reageert en de coaches aanwezig zijn.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..