Armored Core 6: Fires of Rubicon (PS5) review - Verrukkelijke polspijn

Geplaatst: 23 augustus om 17:00Aangepast: 24 augustus om 09:49
Met aardig wat Souls-ervaring in de benen begon Dwayne vorige maand aan de preview van Armored Core 6: Fires of Rubicon, de nieuwste game van FromSoftware. Dolenthousiast en hongerig naar meer leverde hij destijds zijn tekst in, zich niet realiserend wat hem daadwerkelijk te wachten zou staan in de review.

Ons oordeel

89
ConclusieArmored Core 6: Fires of Rubicon biedt een bloedstollende en veeleisende gameplayervaring, diepgaande aanpassingsmogelijkheden en een desolate spelwereld die zowat uit een sci-fi-schilderij lijkt weggelopen. De invloeden van vooral Sekiro en andere soulslikes zijn voelbaar, maar Armored Core is toch echt zijn eigen game. Het is een must-play voor fans van hardcore spelervaringen en weet die snaar, op wat oplosbare balansproblemen na, feilloos te raken.
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..