Forspoken review - Een magische en tegelijk teleurstellende ervaring

Geplaatst: 23 januari 2023 om 15:00Aangepast: 23 januari 2023 om 17:05
Tijdens zijn tientallen uren in de fantasierijke en gigantische wereld van Athia komt Dwayne van alles tegen: verlaten kastelen, gruwelijke monsters, betoverde doolhoven en magische ruïnes. Vrijwel elke plek is het decor van een spectaculair, magisch gevecht. Tegelijk voelt alles in Luminous Productions’ Forspoken hol, betekenisloos en levenloos aan.

Ons oordeel

64
Forspoken heeft een geweldig vechtsysteem, een toffe manier om jezelf door de spelwereld te bewegen, minuscule laadtijden en wordt op acceptabele wijze gepresenteerd. Helaas zorgen de zwakke dialogen, het veel te korte verhaal en de zielloze open spelwereld vol repetitieve activiteiten ervoor dat het middelmatige niveau maar op enkele momenten wordt overstegen.
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..