Guardians of the Galaxy review (Xbox Series X) – To boldly go where no game has gone before

Geplaatst: 26 oktober 2021 om 12:00Aangepast: 26 oktober 2021 om 10:36
Nee, Wouter haalt z’n sci-fi-franchises niet door de war, want Guardians of the Galaxy bezoekt zeker plekken die we nog nooit eerder in een game hebben aangedaan; van Seknarf Nine tot en met de Nova Corps’ The Rock. Ook verkent het op stoutmoedige wijze een geheel nieuw Marvel-universum met ongekende mogelijkheden.

Ons oordeel

87
Guardians of the Galaxy is een van de grappigste games van het jaar, waarin een slim geschreven en meeslepend verhaal de boventoon voert en de - niet meer dan prima - gameplay domineert. Aanvankelijk van of je houdt van games die zwaar de nadruk leggen op de emotionele reis van hun hoofdpersonages, ga je dit verrassende avontuur door een uniek Marvel-universum enorm waarderen. Het helpt enorm als je een enigszins nostalgische dertigplusser bent en natúúrlijk als wel eens een Marvel-film of -comic gretig verslonden hebt.
Wouter BruggeWouter is de hoofdredacteur van Power Unlimited magazine. Dat klinkt serieus, maar zijn liefde voor sci-fi-, fantasy-, horror- en superhelden- films en series, houdt hem jong en dom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..