Orphan: First Kill filmreview – Een psychologische achtbaanrit

Geplaatst: 19 augustus 2022 om 12:00Aangepast: 21 augustus 2022 om 20:07
Dertien jaar na het verschijnen van de psychologische horrorthriller Orphan (2009) kruipt actrice Isabelle Fuhrman terug in de huid van de negenjarige Esther. Dat lees je goed: voor deze prequel wordt dezelfde – inmiddels 24-jarige – actrice ingezet als uit de eerste film. En dat is volgens horrorconnaisseur Rogina niet de enige verassing die deze film te bieden heeft

Ons oordeel

70
Orphan: First KillHet psychotische weesmeisje Esther verschijnt in Orphan: First Kill na dertien jaar weer op het witte doek. Niet alleen dezelfde hoofdrolspeelster keert terug, maar je kunt ook rekenen op gerecyclede conflicten uit de eerste film en een aantal teleurstellende verhaalkeuzes. Een goede plottwist, intrigerende personages en de algehele sociopathische poppenkast houden deze psychologische horrorprequel echter voor de volle negentig minuten vermakelijk.
Rogina HassanFreelance tekstschrijver voor Gamer.nl en Power Unlimited. Voice-over stem op PU. Fan van anime en een groot horrorfanaat. Liefhebber van adventure-RPG's, choice-based games en popcultuur. Ik zit in te veel fandoms om dat bij te houden.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..