RoboCop: Rogue City (PS5) review - Failure to comply? Dacht het niet!

Geplaatst: 21 november om 12:00Aangepast: 21 november om 12:32
‘Hoe kon ik toch vergeten dat RoboCop zo freakin’ cool is?!’ Die vraag stelde Dwayne zichzelf toen de aftiteling van RoboCop: Rogue City aan hem voorbijschoot. De first-person shooter is dit jaar dé nostalgische en vooral gewelddadige verrassing waarvan onze Brabantse krullenbol tot vorige week nooit had durven dromen.

Ons oordeel

80
RoboCop: Rogue City is een AA-first-person shooter die schittert door zijn liefde voor het bronmateriaal. Dankzij Unreal Engine 5 wordt dit alles verrekt goed in beeld gebracht en uitstekend vertaald naar gameplay. Net als de machines die het adapteert laat de performance wel wat te wensen over, maar dankzij een onderhoudend verhaal en leuke rpg-elementen is dit spel allesbehalve een failure to comply.
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..