Subnautica: Below Zero review - Kleiner, maar fijner

Geplaatst: 24 mei 2021 om 13:00Aangepast: 25 mei 2021 om 09:48
Toen Wimpie vorige zomer klaar was met Subnautica, bleef er een gapend gat achter dat bijna net zo groot was als de oceaanplaneet 4546B zelf. Dat gat werd vorige week ruimschoots opgevuld door semivervolg Subnautica: Below Zero, dat iets kleiner, maar fijner is dan zijn voorganger.

Ons oordeel

85
Subnautica: Below Zero kan qua schaal niet tippen aan het origineel; het is dan ook een standalone uitbreiding in plaats van een volwaardig vervolg. Desondanks biedt het een meeslependere en gestroomlijnde ervaring door een nadrukkelijker verhaal, puike stemacteerprestaties en tal van quality of life-toevoegingen. De drie tientjes die Below Zero kost zijn de minstens twintig uur aan verkenningsplezier daarom meer dan waard!
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..