Tales of Arise (PS5) Review - Kleurrijke knoppenrammer op z’n Japans

Geplaatst: 8 september 2021 om 16:00Aangepast: 8 september 2021 om 15:53
De Tales of-reeks is een van de langstlopende en meest geprezen jrpg-franchises en dat is reden genoeg voor Bandai Namco om de volgende generatie in te luiden met Tales of Arise. Rodney speelde reeds een andere game volledig in het Japans door, dus hij was helemaal klaargestoomd voor een tripje door Dahna!

Ons oordeel

85
ConclusieTales of Arise doet niets nieuws, maar vooral ook bijna niets verkeerd. Het verhaal blijft van begin tot eind boeien, hoewel sommige plottwists voor de doorgewinterde jrpg-speler redelijk voorspelbaar zijn. De combat is het paradepaardje van de game en biedt heerlijke diepgang, daagt je tactische vermogen uit en is een lust voor het oog. De kleine mankementjes neem je voor lief en vergeet je snel als je door de prachtige settings van Dahna en daarbuiten dwaalt.
Rodney FeterisFervent liefhebber van sterke singleplayer-avonturen, van lineair tot openwereld. Gebruikt zijn Switch als indie-apparaat, maar ook een nieuwe Pokémon of Zelda vindt altijd zijn weg naar het kleine scherm. Zit nu al vurig te wachten op een nieuwe God of War.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..