We Were Here Forever (pc) Review – Groter is niet altijd beter

Geplaatst: 13 mei 2022 om 12:00Aangepast: 13 mei 2022 om 11:03
Na het succes van It Takes Two zijn co-op-games weer helemaal terug en dat is voor ontwikkelaar Total Mayhem een uitgelezen gelegenheid om We Were Here Forever uit te brengen. Gewapend met niets meer dan een walkietalkie waagt Rodney samen met een vriend een poging om te ontsnappen van Castle Rock. Tikt dit co-op-avontuur de genialiteit van It Takes Two aan, of raakt We Were Here Forever bedolven onder de sneeuw?

Ons oordeel

74
Ons oordeelWe Were Here Forever is een flinke breintraining waar je meer uren puzzelplezier uithaalt dan uit alle vorige We Were Here-games bij elkaar opgeteld. De puzzels zijn prettig uitdagend en de flow zit er voor het grootste deel van de game lekker in. Door de iets te hoge mate van herhaling en langdradigheid word je echter te vaak uit die flow gesleurd, waardoor de game zeker voor nieuwkomers een brug te ver kan zijn. Schaf ‘m aan als je bekend bent met het genre, maar speel liever de eerdere games als je nooit eerder een dergelijke digitale escape room hebt geprobeerd.
Rodney FeterisFervent liefhebber van sterke singleplayer-avonturen, van lineair tot openwereld. Gebruikt zijn Switch als indie-apparaat, maar ook een nieuwe Pokémon of Zelda vindt altijd zijn weg naar het kleine scherm. Zit nu al vurig te wachten op de nieuwste God of War-titel.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..