De Aanradar

Geplaatst: 3 juni 2021 om 16:55

Live updates:

19 maart 2021 om 16:01Waarom je Loop Hero moet spelen en eigenlijk ook Circuit Superstars - De Aanradar

Deze week staat er weer een Aanrader op het menu. Al is deze aflevering wel het toetje, want dit is alweer de laatste aflevering. Net als bij toetjes, is het beste voor het laatst bewaard. We tippen je namelijk over Loop Hero en Circuit Superstar. Wie wint deze laatste aflevering? Welke tip smaakt het zoetst? Laat het weten in de comments!

Deze week staat er weer een Aanrader op het menu. Al is deze aflevering wel het toetje, want dit is alweer de laatste aflevering. Net als bij toetjes, is het beste voor het laatst bewaard. We tippen je namelijk over Loop Hero en Circuit Superstar. Wie wint deze laatste aflevering? Welke tip smaakt het zoetst? Laat het weten in de comments! Tip van Ron: https://store.steampowered.com/app/1282730/Loop_Hero/ Tip van Martin: https://store.steampowered.com/app/1097130/Circuit_Superstars/Wie heeft de beste tip? Laat het hieronder weten!
13 maart 2021 om 08:01Twee game-tips van Daniel Lippens en de Oculus Quest 2 van Ron! ​- De Aanradar

Daniël heeft vorige week van Martin gewonnen en neemt het dit keer op tegen Ron Vostermans. Ron heeft een bijzondere aanrader, namelijk de Oculus Quest 2! De populairste VR bril van het moment. Daniël slaat terug met twee leuke indie games: Mini Metro en Unrailed! Benieuwd wat de mannen nog meer te vertellen hebben? Check het in deze gloednieuwe AanRadar!

Daniël heeft vorige week van Martin gewonnen en neemt het dit keer op tegen Ron Vostermans. Ron heeft een bijzondere aanrader, namelijk de Oculus Quest 2! De populairste VR bril van het moment. Daniël slaat terug met twee leuke indie games: Mini Metro en Unrailed! Benieuwd wat de mannen nog meer te vertellen hebben? Check het in deze gloednieuwe Aanradar!Tip van Ron: Oculus Quest 2Tip van Daniël: Unrailed! en Mini MetroWelke tip is volgens jou de beste? Laat het hieronder weten!
5 maart 2021 om 16:01Apollo 11 en vergeet de Xbox Series S niet! - De Aanradar met Daniel Lippens

Het is weer tijd voor een nieuwe aanradar! Vandaag is het de beurt aan Martin en niemand minder dan radio DJ Daniël Lippens! Daniëls AanRadar is de documentaire "Apollo 11" over de eerste maanlanding uit 1969. Daar tegenover staat Martin met zijn tip.. de Xbox Series S! Benieuwd wat de heren allemaal te vertellen hebben? Check het in deze video!

Het is weer tijd voor een nieuwe aanradar! Vandaag is het de beurt aan Martin en niemand minder dan radio DJ Daniël Lippens! Daniëls AanRadar is de documentaire "Apollo 11" over de eerste maanlanding uit 1969. Daar tegenover staat Martin met zijn tip.. de Xbox Series S! Benieuwd wat de heren allemaal te vertellen hebben? Check het in deze video!Tip van Daniël: Apollo 11 (2019)Tip van Martin: Xbox Series S
26 februari 2021 om 16:01De PS5-voorraadchecker en waarom je Homeland en Mocro Maffia moet checken - De Aanradar

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Aanradar! Vorige week won Tjeerd van Wouter met zijn tip om Brawl Stars uit te proberen. Dit keer is het de beurt aan Martin om Tjeerd te overtreffen. Martin's aanrader deze week is de serie Mocro Maffia, daar tegenover staat Tjeerd met zijn tip op Homeland te gaan kijken. Benieuwd wie zijn tip het best kan verkopen? Check het in deze video!

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Aanradar! Vorige week won Tjeerd van Wouter met zijn tip om Brawl Stars uit te proberen. Dit keer is het de beurt aan Martin om Tjeerd te overtreffen. Martin's aanrader deze week is de serie Mocro Maffia, daar tegenover staat Tjeerd met zijn tip op Homeland te gaan kijken. Benieuwd wie zijn tip het best kan verkopen? Check het in deze video!Tip van Martin: Mocro MaffiaTip van Tjeerd: Homeland
19 februari 2021 om 16:01Waarom Devs een vette serie is en je Brawl Stars zeker moet downloaden - De Aanradar

Lukt het Tjeerd of Wouter om de gruwelijk goede Better Call Saul-tip van vorige week te overtreffen? Wouter hoopt jou te overtuigen met de Hulu-serie Devs en Tjeerd denkt dat Brawl Stars aan de hoge top kan tippen. Welke aanrader is volgens jou de beste? Laat het weten in de comments!

Lukt het Tjeerd of Wouter om de gruwelijk goede Better Call Saul-tip van vorige week te overtreffen? Wouter hoopt jou te overtuigen met de Hulu-serie Devs en Tjeerd denkt dat Brawl Stars aan de hoge top kan tippen. Welke aanrader is volgens jou de beste? Laat het weten in de comments!Tip van Wouter: Devs serieTip van Tjeerd: Brawl Stars Android | iOS
12 februari 2021 om 16:01Waarom Better Call Saul de BESTE serie ooit is en je Sackboy moet spelen! - De Aanradar

Cody was de winnaar van vorige week met zijn tip om actief te blijven dankzij Ring Fit Adventure. Dit keer wordt hij bijgestaan door onze enige echte Tjeerd! Die houdt een pleidooi over waarom Better Call Saul zeker de moeite waard is en Cody legt vervolgens uit waarom je Sackboy: Big Adventure niet zomaar links mag laten liggen. Check het in deze nieuwe Aanradar!

Cody was de winnaar van vorige week met zijn tip om actief te blijven dankzij Ring Fit Adventure. Dit keer wordt hij bijgestaan door onze enige echte Tjeerd! Die houdt een pleidooi over waarom Better Call Saul zeker de moeite waard is en Cody legt vervolgens uit waarom je Sackboy: Big Adventure niet zomaar links mag laten liggen. Check het in deze nieuwe Aanradar!Tip van Tjeerd: Better Call SaulTip van Cody: Sackboy A Big AdventureWie heeft volgens jou de beste tip? Laat het hieronder achter met #Tjeerd of #Cody!
5 februari 2021 om 16:01De GameCube van Egbert en is Ring Fit het geld waard?! - De Aanradar

Bam! Een nieuwe aanrader! Hier bespreken we games, films, series, tijdschriften en al dat nog meer aangeraden dient te worden. Deze week heeft Cody wel een hele toffe gast uitgenodigd om hem te helpen tippen, niemand minder dan Egbert! Ze nemen ons onder anderen mee terug naar de golden era van de gamecube en geven hun beste sportadvies voor gamers.

Bam! Een nieuwe aanrader! Hier bespreken we games, films, series, tijdschriften en al dat nog meer aangeraden dient te worden. Deze week heeft Cody wel een hele toffe gast uitgenodigd om hem te helpen tippen, niemand minder dan Egbert! Ze nemen ons onder anderen mee terug naar de golden era van de gamecube en geven hun beste sportadvies voor gamers.Tip van Egbert: GameCube | BeatsaberTip van Cody: Ring FitWie heeft er volgens jou gewonnen? Laat het hieronder weten in de comments met #Cody of #Egbert!
29 januari 2021 om 16:0128.000 Stripboeken en Avatar maar dan net iets anders! - De Aanradar

Vorige week won Cody de Aanradar van de Wonderspons met zijn tip over de Witcher-boeken. Vandaag neemt hij het op tegen Jacco, die een tip heeft over 28.000 stripboeken? Cody zal zijn plekje verdedigen met iets over een serie van de schrijver van Avatar: The Last Airbender! Wie al dit keer winnen? Jouw stem telt in deze nieuwe Aanradar!

Vorige week won Cody de Aanradar van de Wonderspons met zijn tip over de Witcher-boeken. Vandaag neemt hij het op tegen Jacco, die een tip heeft over 28.000 stripboeken? Cody zal zijn plekje verdedigen met iets over een serie van de schrijver van Avatar: The Last Airbender! Wie al dit keer winnen? Jouw stem telt in deze nieuwe Aanradar! Tip van Jacco: https://www.marvel.com/unlimited Tip van Cody: https://www.netflix.com/nl/title/80212245Wie heeft er de beste tip? Laat het weten in de comments met #Cody of #Jacco!
22 januari 2021 om 16:01DE GAME van 2020 en een Monsterjager met wit haar! - De Aanradar

Dennis Mons de Wonderspons was de gelukkige winnaar van de vorige Aanradar door de Franse dievenserie Lupin aan te raden. Deze week heeft hij Cody uitgenodigd voor een nieuw rondje sappige tips en Cody komt compleet uitgerust met zwaard en Witcher-medaillon! Weet hij daarmee op te boxen tegen Mons, die graag nog één keer 2020 herbeleeft? Dat check je in deze nieuwe Aanradar!

Dennis Mons de Wonderspons was de gelukkige winnaar van de vorige Aanradar door de Franse dievenserie Lupin aan te raden. Deze week heeft hij Cody uitgenodigd voor een nieuw rondje sappige tips en Cody komt compleet uitgerust met zwaard en Witcher-medaillon! Weet hij daarmee op te boxen tegen Mons, die graag nog één keer 2020 herbeleeft? Dat check je in deze nieuwe Aanradar!De Tip van Cody: The Witcher boeken De Tip van Dennis: 2020 de gameWie heeft volgens jou gewonnen? Laat het hieronder in de reacties weten met #Cody of #Dennis!
15 januari 2021 om 16:01Een Netflix pareltje uit Frankrijk en een Meesterwerk in 4K! - De Aanradar

De eerste aflevering van de Aanradar en twee lekkere tips verder, heeft het volk gesproken: de tip van Lucas (Alice in Borderland op Netflix) werd door jullie verkozen tot de beste tip van de week. Dat betekent dat de Monstercrab deze week weer te zien is in de Aanradar en hij komt niet alleen: hij heeft Dennis Mons de Wonderspons opgetrommeld en ervoor gezorgd dat beide mannen een verse tip voor jullie hebben! Welke tip vind jij deze week de beste? Laat het weten in de comments!

De eerste aflevering van de Aanradar en twee lekkere tips verder, heeft het volk gesproken: de tip van Lucas (Alice in Borderland op Netflix) werd door jullie verkozen tot de beste tip van de week. Dat betekent dat de Monstercrab deze week weer te zien is in de Aanradar en hij komt niet alleen: hij heeft Dennis Mons de Wonderspons opgetrommeld en ervoor gezorgd dat beide mannen een verse tip voor jullie hebben! Welke tip vind jij deze week de beste? Laat het weten in de comments! Tip van Dennis: LupinTip van Lucas: LOTR Blu-Ray