Dr. Console

Geplaatst: 1 juni 2021 om 15:56

Live updates:

16 februari 2021 om 16:31Zo geef je de PS5 een andere kleur - Dr. Console

Dr. Console weer op je beeldscherm! Deze keer omdat Olivier vroeg of de PS5 misschien ook in ander kleurtje te verkrijgen is. Dr. Console vertelt je wat je moet doen om dat voor elkaar te krijgen!

2 februari 2021 om 16:01Met deze tips haal je het meeste uit de PS5-controller! - Dr. Console

Die PS5 Dual-Sense controller is tof met al die toeters en bellen, maar kan je dat ook uitzetten? Dat vroeg Alex aan Dr Console (Martin) en natuurlijk kan dat! Goed moment om ook even alle features van de DualSense door te nemen! Kijken dus!

12 januari 2021 om 16:51Gemakkelijk meer opslag op je PS5 met deze tip! - Dr. Console

Vorige week liet Dr. Console zien hoe gemakkelijk de opslag van je Xbox Series X uitbreidt en uiteraard kwamen daar de vele vragen of dit ook mogelijk is voor de PlayStation 5. U vraagt, en Dr. Console lost het op! Dus bij deze legt Dr. Console je haarfijn uit hoe je gemakkelijk meer opslag op je PlayStation 5 tovert!

5 januari 2021 om 16:32Zo upgrade je goedkoop de opslag van de Xbox Series X - Dr. Console

De enige echte Dr. Console is terug van weggeweest en is hier om al jouw prangende vragen omtrent je spelcomputer te beantwoorden! Nu de nieuwe generatie consoles beschikbaar is, vond Dr. Console het hoog tijd om eens uit te leggen hoe je voor niet al te veel geld het geheugen van je Xbox Series X moet upgraden. Goed opletten dus, want de dokter legt het voor eens en voor altijd uit!

Deze video word mede mogelijk gemaakt door Samsung Storage. De enige echte Dr. Console is terug van weggeweest en is hier om al jouw prangende vragen omtrent je spelcomputer te beantwoorden! Nu de nieuwe generatie consoles beschikbaar is, vond Dr. Console het hoog tijd om eens uit te leggen hoe je voor niet al te veel geld het geheugen van je Xbox Series X moet upgraden. Goed opletten dus, want de dokter legt het voor eens en voor altijd uit!
28 juli 2020 om 15:31Zo hoef je niet lang op de trage PS4-updates te wachten - Dr. Console

Dr Console (Martin) is er om jou te helpen, mocht je en probleem hebben met je console. Deze keer helpt hij Luuk met de updates voor de PS4, deze duren altijd tergend lang en kan dat niet gewoon wat sneller?

Dr Console (Martin) is er om jou te helpen, mocht je en probleem hebben met je console. Deze keer helpt hij Luuk met de updates voor de PS4, deze duren altijd tergend lang en kan dat niet gewoon wat sneller?