PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

AlieSierkstra

15
Artikelen692
Forumposts0
Comments1127

BIO

Twitter @aaltsje_s

Member sinds 11 november 2013 om 15:33

Laatste artikelen van AlieSierkstra

Nachtwacht

Ubisoft bevestigt: team battle arena-game Project Q is echt

De gelekte game Project Q blijkt echt te zijn! Anders dan gedacht gaat het alleen niet om een battle royale-game… Ander nieuws deze N8W8: Gran Turismo 7 teaset nieuwe auto’s, schitterende Senua's Saga: Hellblade II-screenshot, Apple verwijdert oudere games en wil Sony PlayStation-games sneller naar pc brengen?

Nachtwacht

Gran Turismo 7-producer teaset komst nieuwe auto’s deze week

Gran Turismo 7 krijgt deze week een update. Producent Kazunori Yamauchi laat doorschemeren dat het om drie auto’s gaat. Fans speculeren: zouden het de Suzuki Cappuccino, de Subaru BR ZD8 en de Subaru BRZ GT300 zijn?

Nachtwacht

Ninja Theory toont nieuwe Senua's Saga: Hellblade II-screenshot

Sinds The Game Awards van vorig jaar is het stil gebleven rondom Senua's Saga: Hellblade II… Afgelopen weekend gaf ontwikkelaar Ninja Theory via een screenshot echter weer een bijzonder welkom teken van leven!

Nachtwacht

Wil Sony meer PlayStation-games (sneller?) naar pc brengen?

Sony is op zoek naar een ‘senior directeur voor pc-planning en -strategie’, die de pc-releases van PlayStation-games moet optimaliseren. Zou dat betekenen dat PlayStation-games in de toekomst vaker/sneller naar pc komen?

Nachtwacht

Apple verwijdert games die twee jaar geen update hebben gehad

Apple gaat games die twee jaar geen update meer hebben gekregen uit de verkoop halen. Ontwikkelaars krijgen 30 dagen de tijd om alsnog een update in te dienen. Apple wil de App Store hiermee gebruiksvriendelijker maken.

Nachtwacht

Pokémon Scarlet en Violet aangekondigd voor Switch; release dit jaar

Deze Nachtwacht staat natuurlijk in het teken van de Pokémon Presents! Je leest alles over de aankondiging van Pokémon Scarlet en Violet, en de gratis Daybreak-update voor Pokémon Legends: Arceus. Ander nieuws is er ook, namelijk over de toppers van dit moment: Elden Ring en Horizon Forbidden West.

Nachtwacht

Pokémon Legends: Arceus krijgt gratis Daybreak-update

Zoals je mag verwachten, vind je in deze Nachtwacht de grootste aankondigen uit de Pokémon Presents. Zo leerden we dat er een gratis update voor Pokémon Legends: Arceus aankomt. Of nou ja, ‘aankomt’? De Daybreak-update is nu al te spelen!

Nachtwacht

Pokémon Presents niet gepromoot vanwege ‘major world events’

De verwachtingen rondom Pokémon Presents waren niet bepaald hooggespannen. The Pokemon Company leek er zelf ook niet te veel aandacht op te willen vestigen… En dat klopt!

Nachtwacht

Horizon Forbidden West krijgt zo te horen DLC-uitbreidingen

Horizon Forbidden West gaat waarschijnlijk een of meerdere DLC-uitbreidingen krijgen. Op zich is dat niet heel verrassend. De manier waarop dit nieuws naar buiten kwam, is dat echter wel!

Nachtwacht

Online problemen Elden Ring op Xbox opgelost met patch

De Xbox-versies van Elden Ring kenden een probleem: spelers hadden geen toegang tot de online functies van de game. Gelukkig lijkt een patch de issues opgelost te hebben!