PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

FlorianHoutkamp

11
Artikelen3292
Forumposts0
Comments86

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 24 oktober 2008 om 02:39

Laatste artikelen van FlorianHoutkamp

Nachtwacht

Half-Life 2 krijgt een nieuwe patch

Moguh! De Wacht begint deze gloednieuwe Nachtwacht met een opmerkelijke nieuwe patch. Wat kan daar zo interessant aan zijn zou je denken, maar het gaat hier om een patch voor Half-Life 2, die in 2004 uitkwam! De game heeft wel een aantal patches ontvangen na launch, maar de afgelopen 15 jaar niet meer en dit is dus best bijzonder te noemen.

Nachtwacht

God of War PC vs PS5

Yes, vanaf januari kunnen ook PC gamers eindelijk van een van de vetste PlayStation exclusives ooit genieten in de vorm van God of War. Santa Monica Studios heeft al laten weten dat de game er op de PC prachtig uit zal zien met ‘visual improvements’, DLSS en ultra-wide support en in het filmpje hieronder zien we de eerste side-by-side beelden van God of War op de PC en de PS5.

Nachtwacht

Little Cities aangekondigd

Heb je weleens van ontwikkelaar Purple Yonder gehoord? Zo nee is dat op zich niet zo heel gek, maar ze hebben al wel wat VR hitjes op hun naam staan met Vader Immortal en Hellblade: VR Edition. Nu zijn ze druk aan het werk aan de volgende virtual reality game, die ze net hebben aangekondigd! Het gaat om Little Cities, een soort simpele versie van Cities Skylines in VR.

Nachtwacht

Phil Spencer over virtual reality

Over VR gesproken! Bedrijven als Oculus, Sony, HTC, Valve en Pimax zijn druk bezig met virtual reality, maar Microsoft wil er nog steeds maar weinig van weten. Toen VR net om de hoek kwam kijken een aantal jaar terug liet Phil Spencer, Mr. Xbox himself, al weten nog niet zo enthousiast te zijn en ook nu kijkt hij nog steeds de kat uit de boom.

Nachtwacht

Guardians of the Galaxy gameplay

Zin om even lekker onderuitgezakt te kijken naar wat gameplay van een nieuwe aankomende game? Dan heeft de Wacht goed nieuws voor je, want hieronder kan je kijken naar de eerste 30 minuten van Marvel’s Guardians of the Galaxy!

Nachtwacht

Forza Horizon 5 pre-install info

Oh man, over twee weken is het tijd voor Forza Horizon 5! En als je net zo hard staat te trappelen als de Wacht ben je vast blij om te weten dat het vanaf nu mogelijk is om de game alvast te installeren op de Xbox Series X/S, Xbox One consoles en PC. Je moet hier alleen wel behoorlijk wat ruimte op je harddisk/SSD voor opgeven.

Nachtwacht

Uitleg over Criminal Ventures in Saints Row

Tijd om deze Nachtwacht af te sluiten, met wat footage en uitleg over de nieuwe Saints Row! We hebben de afgelopen tijd al best wel wat gameplay gezien, maar in het filmpje hieronder krijgen we uitleg over een feature in de game dat Criminal Ventures wordt genoemd. Hiermee kan je zelf verschillende ondernemingen plaatsen in de wereld, met zo hun eigen illegale activiteiten.

Nachtwacht

Win een exclusieve SpongeBob of TMNT Xbox

Shamone! Tijd voor een nieuwe Nachtwacht en deze keer geen ranzig bericht om mee te beginnen, maar een toffe prijsvraag. Xbox geeft namelijk in samenwerking met Nickelodeon twee mega exclusieve Xbox Series X consoles weg via Twitter, die je kunt winnen als je Xbox volgt en de Tweet een retweet geeft.

Nachtwacht

Xbox bestaat volgende maand 20 jaar

Nog meer Xbox nieuws? Jazeker, want volgende maand viert Xbox zijn 20-jarige bestaan! De eerste Xbox console kwam in november 2001 uit in de USA (maart 2002 in EU) en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe Microsoft dit feestje gaat aankleden is nog niet bekend, maar Seamus Blackley, de bedenker van de originele Xbox, doet wel alvast een klein boekje open over hoe de eerste Xbox console tot stand kwam.

Nachtwacht

Mortal Kombat wordt 30 jaar oud in 2022

Door nu met het volgende feestje, want Mortal Kombat bestaat volgend jaar maar liefst 30 jaar! Werk aan de eerste MK begon echter een jaar eerder en dus is Ed Boon, één van de twee papa’s van de franchise, alvast begonnen met het vieren van de verjaardag door een heel cool filmpje te delen van wat motion capture beelden, die gebruikt werden in Mortal Kombat.