Hobie

1
Artikelen620
Forumposts0
Comments76

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 2 februari 2015 om 09:36

Laatste artikelen van Hobie

Nachtwacht

Final Fantasy XIV: Stormblood schittert in nieuwe beelden

De duisternis heeft het hoofdkwartier van de Wacht omringd en dat betekent dat de digitale pen weer aan het werk gaat. Vandaag komen we erachter waarom NieR: Automata niet naar de Xbox One komt, krijgen we meer inzicht in de doosjes waar de cartridges voor de Nintendo Switch inzitten en ook komt de nieuwe DLC voor Watch Dogs 2 aan bod.

Nachtwacht

Remaster Crash Bandicoot verschijnt eind juni

Eindelijk is het bekend wanneer we Crash Bandicoot opnieuw mogen verwelkomen op onze beeldschermen! Daarnaast krijgt Baby Groot uit Guardians of the Galaxy zijn eigen verdiepende verhaal en ook is er een nieuw deel van Payday in de maak. Goedemorgen.

Nachtwacht

Apocalypse Now game op Kickstarter verschenen

De Wacht bereidt zich vol goede moed voor op een Apocalypse Now game die er mogelijk aankomt! Daarnaast is het verstandig om al je vrije tijd in Hitman te stoppen, want er komt een ziek moeilijke difficulty en ook laat Conan zijn spieren zien in een verse Conan Exiles trailer. Dat en meer na de scroll.

Nachtwacht

Psychologische horrorgame The Town of Light naar PS4

Het donker heeft De Wacht wederom overschaduwd en dat maakt 'm mentaal onrustig. Wellicht dat het komt doordat horrorgame The Town of Light (spoiler: allesbehalve verlichtend!) naar de PlayStation 4 komt. Daarnaast werkt de digitale Xbox One-versie van Resident Evil 7 op de PC en andersom, en ook heef Ben Affleck gereageerd op zijn eigen verdriet.

Nachtwacht

Resident Evil 7 season pass bevat zeven stukjes DLC

De Nacht is neergestreken en de duisternis bezorgt de Wacht nachtmerries over Resident Evil 7. Die game krijgt een season pass en nu is duidelijk welke content hier bij hoort, inclusief beangstigende titels. Daarnaast jagen we op Pokémon op Ark: Survival Evolved en ook krijgt Heroes of the Storm er een nieuwe held bij.

Nachtwacht

PlayStation Plus-games van januari bekend

Het eind van het jaar komt in zicht en de nieuwsbronnen kampen langzamerhand met uitdroging. Desalniettemin heeft De Wacht vandaag meer info over de Nintendo Switch, keren meerdere jeugdtrauma's en angsten terug, en ook zijn de PlayStation Plus games voor januari 2017 bekend.

Nachtwacht

Gravity Rush 2 demo landt op de PS4

De nacht is neergestreken over het hoofdkwartier van De Wacht en dat betekent dat de digitale pen weer volop aan het werk is. Uitkijkend naar het weekend, waarin de Death Star eigenhandig gesloopt kan worden en terugkijkend naar de PS3 dagen van Until Dawn. Het is een Wacht die slingert, rent, springt en beladen is met emoji...eh...emotie.

Nachtwacht

Onaangekondigde Suicide Squad game is gecanceld

Als De Wacht een mechanisch creatuur zou zijn, dan draaide 'ie vannacht op volle toeren. Over mechanisch gesproken, PlayStation VR-kroonjuwel Rigs: Mechanized Combat League heeft een nieuwe update, evenals Dishonored 2. Om nog maar te zwijgen over de gecancelde Suicide Squad game van Warner Bros. Montreal. Dat en meerrrrrrr na de scroll.

Nachtwacht

Rainbow Six: Siege krijgt een tweede season pass

Deze Wacht heeft deze week meer dan genoeg om te spelen. Zo kan hij aan de slag met Oblivion op de Xbox One, is er keuze uit 17 verschillende klassiekers in de Facebook Messenger App en bereidt hij zich voor op een gratis multiplayersessie met Titanfall 2, inclusief nieuwe DLC!

Nachtwacht

Derde seizoen Telltale's The Walking Dead heeft een releasedatum

De maan schijnt zijn licht over het hoofdkwartier van de Wacht en dat betekent vandaag maar één ding: als de zon straks opkomt liggen Pokémon Sun & Moon in de winkel! Je krijgt te lezen hoe goed deze games het in Japan al doen na drie dagen, wanneer het derde seizoen van Telltale's The Walking Dead verschijnt en nog veel meer.