Jan

1
Artikelen722
Forumposts0
Comments196

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 25 november 2008 om 12:43

Laatste artikelen van Jan

Prijsvraag

Win The Last Guardian Media Kit, game én goodies!

Is jouw hart ook gesmolten van The Last Guardian? Of wil je de game gewoon heel graag spelen? Check dan snel hoe je deze fantastische TLG goodies en de game kunt winnen.

Review

The Last Guardian - Review

Op de E3 van 2015 was ‘ie daar opeens weer, The Last Guardian, na jaren in Limbo te hebben vertoefd (en na nog eens anderhalf jaar extra wachten) is de gamerelease nu dan toch echt een feit. Is alle hoop en vrees het waard geweest? Jan speelde het Japanse sprookje.

Review

Dishonored 2 - Review

Met het uitstel van Horizon: Zero Dawn, het niet inlossen van de beloftes van No Man Sky en de onvervulde potentie van Mafia III, werd Jan een klein beetje onrustig. Wat nou als Dishonored 2 óók zou tegenvallen? Gelukkig bleef hem deze ellende bespaard want Bethesda’s stealth-action avontuur is simpelweg fantastisch.

Review

Watch Dogs 2 - Review

Er straalt duidelijk plezier af van Watch Dogs 2, maar is dat genoeg om van de open-wereld hackgame van Ubisoft een succes te maken? Jan dook het kleurrijke San Francisco in en kwam in ieder geval tot een gedeeltelijke conclusie.

Feature

Moet je de PlayStation 4 Pro kopen?

Als je eenmaal PS4-games op een PS4 Pro hebt gespeeld, draaiend op een dikke 4K HDR-televisie, wil je eigenlijk niks anders meer. Dat is althans de mening van Jan die in Londen kwijlend achter de monitors zat.

Blog

Hands-on met de PlayStation 4 Pro

Review

Sid Meier’s Civilization VI - Review

Net toen je dacht dat de PC-game van het jaar 2016 een uitgemaakte zaak was – en nu roepen jullie allemaal braaf in koor 'Total War: Warhammer! Total War: Warhammer!' – komt Firaxis opeens met een ijzersterke Civilization op de proppen. Civilization VI is in topvorm.

Feature

De Soundtrack van Mafia III

Of Mafia III nu wel of niet de game voor je is, over een ding lijkt iedereen het eens: de soundtrack is ronduit fantastisch. Met meer dan 100 nummers biedt Mafia een verzameling tijdloze klassiekers om u tegen te zeggen.

Review

ReCore - Review

Het afwijkende ReCore heeft een hoge gunfactor maar dat is niet genoeg om de onvolkomenheden van deze platform-shooter hybride te vergeten.

Blog

Honger naar New Orleans