J

Jurjen

1
Artikelen534
Forumposts0
Comments7

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 26 november 2008 om 06:47

Laatste artikelen van Jurjen

Review

WARIOWARE: GET IT TOGETHER! Review – Veel content, te weinig lol?

Moet het aantal uren dat een game je zoet houdt meewegen in de beoordeling ervan? Jurjen vindt van wel, en dat levert de nieuwe WarioWare wat minpunten op. Hij vond de game ook wat teveel op diens voorgangers lijken. Maar vrees niet, want er valt nog steeds genoeg te genieten. Waaronder vier-speler-volleybal!

Review

Mario Golf: Super Rush review (Switch) – Vanwaar die haast?

Jurjen wordt altijd blij van een nieuwe Mario, maar of hij ook blij zou worden van een nieuwe Mario Golf wist hij op voorhand niet zo goed. Inmiddels heeft hij ‘m uitgebreid gespeeld en zijn oordeel klaar. 

Review

Bravely Default 2 (Switch) Review - Hondstrouw aan de formule

Jurjen kan je precies uitleggen waarom hij nog steeds en met veel plezier tientallen of zelfs honderden uren van zijn leven in de Souls-games, de Zelda’s en Animal Crossing steekt. Maar waarom hij zestig uur in Bravely Default 2 heeft gestoken? Hij vermoedt dat het iets met een formule te maken heeft.

Review

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Review - De eerste openwereld-Mario-game

Jurjen wordt niet altijd blij van de rare keuzes die Nintendo maakt en was zelfs wat teleurgesteld in het tijdelijk verkrijgbare Super Mario 3D All-Stars. Gelukkig horen we hem over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury eerder jubelen dan klagen.

Review

Hyrule Warriors: Age of Calamity review (Switch) – meer Hyrule dan Warriors

Eigenlijk had Jurjen net zoiets verwacht als het in 2014 verschenen Hyrule Warriors: een Warrior-game met Zelda-personages. In plaats daarvan bleek Age of Calamity een Zelda-game met Warriors-gameplay. En dat was voor hem een aangename verrassing.

Review

Super Mario 3D All-Stars (Nintendo Switch) review - Zuinige bundel van royaal platformplezier

Om te vieren dat de eerste Super Mario Bros. 35 jaar geleden verscheen, wilde Nintendo van 2020 een feestelijk Mario-jaar maken. Denk aan diverse Mario-releases, speciale Mario-producten en in-game Mario-evenementen, wat allemaal in april al had moeten beginnen. Helaas gooide de coronacrisis ook hier weer wat roet in het eten, maar gelukkig is Super Mario 3D All-Stars eindelijk uit.

Feature

Hearthstone: Scholomance Academy preview – Welkome lichte noten

De vorige Hearthstone-uitbreiding viel bij Jurjen niet echt in goede aarde. Maar nu hij de eerste kaarten van de vólgende uitbreiding heeft gezien, heeft hij goede hoop dat hij het kaartspel binnenkort weer oppakt.

Blog

Hearthstone: Jurjen probeert de Demon Hunter

Vorige week was een vreemde week. Dat kwam doordat ik plots een mail kreeg van iemand die Hearthstone vertegenwoordigt. Er stond een vraag in die mail: of ik als eerste Nederlander de nieuwe uitbreiding van Hearthstone, getiteld Ashes of Outland, wilde spelen. Op vrijdagavond, 27 maart, dus ruim een week voordat deze uitbreiding op 7 april uitkomt. Ik heb de vraag bevestigend beantwoord, want ik hou wel van Hearthstone.

Blog

Animal Crossing: New Horizons - Virtueel bamboe

Zo’n eerste week alleen werken tijdens de halfopen-lockdown was toch wel… anders.

Review

Animal Crossing: New Horizons - Review

Ruim twee weken vóór de game in de winkel lag, kreeg Jurjen al een review-exemplaar van de nieuwe Animal Crossing in zijn digitale brievenbus. Dus had hij mooi de tijd de game alvast een weekje te spelen, en daarvan in deze PU verslag te doen.