LarsCornelis

2
Artikelen16
Forumposts0
Comments7

BIO

Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Member sinds 15 november 2011 om 16:26

Laatste artikelen van LarsCornelis

Feature

Avengers: War for Wakanda preview - 'We willen echt iets toevoegen aan Black Panther'

Als je na alle series die Disney uitschijt nog niet genoeg Marvel in je leven hebt, dan hebben we goed nieuws. Volgende week komt namelijk Black Panther: War for Wakanda uit, een gratis uitbreiding voor Marvel’s Avengers. Lars checkte even bij de lui van Crystal Dynamics om te zien of dat een goede reden is om die game weer uit de mottenballen te halen.

Feature

Fifa 22 Ultimate Team en Career Preview – Nu écht je eigen team maken

Je eigen voetbalteam bouwen is voor velen een droom. Maar terwijl de een juist fantaseert over alle sterren van de wereld in één team, ploetert de ander liever in de kelderklasse waar zeldzaam succes zoveel zoeter smaakt. Met Fifa Ultimate Team en de Career-modus in Fifa 22, probeert EA ieder jaar weer iedereen het naar de zin te maken. Lars keek alvast of dat een beetje gaat lukken.

Feature

Halo Infinite Multiplayer Preview – Oude tijden herleven!

Toen we Lars vroegen of hij de multiplayer van Halo Infinite vast wilde checken, bromde hij alleen in een diepe stem ‘I need a weapon’. Dat zal wel ‘ja’ betekenen, want daarna hebben we hem het hele weekend niet meer gezien.

Review

Flight Simulator (Series X en S) Review – Op eenzame hoogte

Microsoft Flight Simulator liet pakweg een jaar geleden al zijn spierballen zien op pc, maar vooral de flinke systeemeisen zullen veel virtuele piloten aan de grond hebben gehouden. Inmiddels is de game ook uit op de Xbox Series X en S en dus koos Lars het luchtruim.

Feature

Fifa 22 preview – Ruim baan voor de nieuwe generatie

Na een EK om te janken ging bij Lars al snel het vizier op het nieuwe seizoen. Wat zijn de meest spraakmakende transfers? Hoe zien de nieuwe shirtjes eruit? Waar speelt Lionel Messi straks en maakt Nathan Rutjes toch nog onverwachts een comeback? En de allerbelangrijkste vraag: wat is er allemaal nieuw in Fifa 22? Op dat laatste kreeg hij alvast antwoord.

Blog

Zet de Super League ook Fifa en Pes op hun kop?

Voetbal is oorlog, maar nu is het écht flink aan in de voetbalwereld. Wat is er gebeurd? Een handjevol eliteclubs hebben een eigen competitie aangekondigd: de European Super League. En daar zijn de FIFA, UEFA, en eigenlijk iedereen en zijn moeder behoorlijk pissed over. Lars ging eens checken wat dit voor onze voetbalspelletjes kan betekenen.

Feature

Zes redenen om Hitman 3 wel én niet in vr te checken

Noemenswaardige PlayStation VR-games verschijnen niet aan de lopende band, dus we nemen het je niet kwalijk als je vr-bril inmiddels ergens goed opgeborgen in een doos ligt. Is Hitman 3 eindelijk weer een reden om dat ding af te stoffen? We kregen Lars zo gek om zijn zolder uit te spitten.

Feature

Fifa 21 op next-gen consoles maakt lelijk voetbal net wat mooier

Wie wil er nou voor een tweede keer ruiken aan meurende, oude voetbalsokken? Waarschijnlijk zit niemand daar echt om te springen. Maar nu Fifa 21 ook uit is op de PlayStation 5 en Xbox Series X en S maakt Lars voor één keer een uitzondering en inhaleert nog eens diep. Hmmmmmm.

Feature

Drie redenen om wel én niet aan de Fifa 21 Career Mode te beginnen

De carrièremodus van Fifa is al jaren een beetje een ondergeschoven kindje, met meestal maar weinig vernieuwingen en verbeteringen. Is dat dit jaar anders? Lars ging om dat te checken alvast lekker een weekendje met de Career Mode pielen.

Feature

Fifa 21 – Carrièremodus vertoont eindelijk weer teken van leven

Sinds Ultimate Team ruim tien jaar geleden werd geïntroduceerd, lijkt iedereen vergeten te zijn dat Fifa ook nog een carrièremodus heeft – inclusief EA. Met weemoed start Lars de modus toch iedere keer op, om vervolgens somber te concluderen dat er geen klap veranderd is. Maar dat moet dit jaar anders zijn, belooft EA plechtig.