LauraJenny

5
Artikelen583
Forumposts0
Comments434

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 17 oktober 2016 om 16:27

Laatste artikelen van LauraJenny

Nachtwacht

Roblox klopt toch nog aan bij muziekuitgevers

Goedemorgen! Het is vandaag 28 september. Op deze datum in 1867 werd de het mooie Toronto de hoofdstad van Canada. Op 28 september 2015 meldde NASA dat het mogelijk water had gemeten op Mars. Inmiddels leren we dankzij Ingenuity veel meer over de rode planeet, al worden de eerste monsters van Mars pas na 2030 verwacht… Monsters, die hebben we ook in Roblox. Tijd voor de N8W8!

Nachtwacht

De Licorice Pizza-trailer toont een gestoorde Bradley Cooper

Paul Thomas Anderson heeft een nieuwe film in de maakgenaamd Licorice Pizza. Hierin zien we weer een heel arsenaal aan steracteurs: Cooper Hoffman, Alana Haim en Sean Penn bijvoorbeeld.

Nachtwacht

Nieuwe controllers aangekondigd voor Microsoft Flight Simulator

De meest geliefde nichegames zijn waarschijnlijk Farming Simulator en Microsoft Flight Simulator. De vliegtuigsim wordt soms zelfs door echte piloten gebruikt om te oefenen, omdat alles real time gebeurt. Bovendien kun je het besturen met een joystick en een flink arsenaal aanverschillende controllers, want er zijn er nu net weer drie aangekondigd. Welkom in de cockpit.

Nachtwacht

Chernobylite verschijnt vandaag op consoles

De first person shooter Chernobylite verschijnt nu op consoles.

Nachtwacht

Stemacteur kan ‘zijn’ Deathloop niet spelen: krijgt van Bethesda een PS5

Het is niet makkelijk om aan een PlayStation 5 te komen, maar misschien hebben we een nieuwe methode voor je gevonden om er toch een te bemachtigen. Je moet gewoon stemacteur worden.

Nachtwacht

Bastion en Sombra uit Overwatch worden aangepast

Blizzard heeft twee Overwatch-helden uitgezocht die een flinke metamorfose ondergaan.

Nachtwacht

Zoektocht naar opvolger James Bond start in 2022

Terwijl iedereen en z’n moeder al is genoemd als potentiële James Bond-opvolger, heeft producent Barbara Broccoli gezegd dat er pas in 2022 wordt gekeken naar een opvolger.

Nachtwacht

Google Stadia: eindelijk je smartphone gebruiken als controller

Veel mensen hebben Google Stadia nog niet helemaal ontdekt. Dat komt mede doordat je het eerst bijna alleen kon spelen met een de officiële controllers van Google zelf. Dat is twee jaar na dato veranderd.

Blog

Het eeuwige vraagstuk: cutscenes skippen of toch niet?

Er wordt veel aandacht aan besteed, de graphics ogen er op hun best en het vertelt je vaak meer over het verhaal. Toch hebben we vaak maar weinig geduld voor cutscenes. LauraJenny baalt ervan.

Nachtwacht

Dit zijn de PlayStation Plus-games van september

Goedenavond zeg! Dank voor de beterschaps, je Wacht is weer alive and kickin’. Klaar om op deze 2 september een gloednieuwe N8W8 voor je te schrijven. Wist je dat op deze dag in 1666 de grote brand van Londen plaatsvond, waarbij 80 procent van deze geweldige stad afbrandde? Weet je wat het vandaag ook is? De verjaardag van Keanu Reeves! Deze sympathieke man krijgt voor zijn verjaardag natuurlijk... een heerlijke N8W8.