nielsarts20

10
Artikelen724
Forumposts2
Comments154

BIO

Heeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Member sinds 8 januari 2016 om 21:14

Laatste artikelen van nielsarts20

Feature

Metroid Dread Preview - Een veelbelovende uitdaging

Als iemand die nog nooit een Metroid-game had aangeraakt, was Niels wel benieuwd waarom een grote groep trouwe fans van de franchise zo enthousiast reageerde toen Metroid Dread voor de Nintendo Switch werd aangekondigd. In een previewsessie kreeg hij zelfs de kans om voor het eerst van Metroid te proeven!

Nachtwacht

Respawn blijft werken aan patches om Apex Legends-ervaring beter te maken

Goedemorgen! Het is vandaag 21 september, de dag waarop Kena: Bridge of Spirits verschijnt. Ga jij de game in huis halen, of wacht je eerst even de reacties af? In deze Nachtwacht hebben we het over FIFA 22, Naughty Dog, Apex Legends en meer!

Nachtwacht

Naughty Dog werkzaam in motion capture-studio voor onbekend project

Naughty Dog, bekend als de ontwikkelaar van de Uncharted-games en The Last of Us 1 en 2, is sinds kort weer werkzaam in een motion capture-studio om aan een onbekend project te werken.

Nachtwacht

FIFA 22 heeft de langste soundtrack van een FIFA-game tot nu toe

De soundtrack van FIFA 22 wordt de langste soundtrack van een FIFA-game tot nu toe, zo heeft EA bekendgemaakt. Maar liefst 122 liedjes uit 27 verschillende landen zitten in de game.

Nachtwacht

Giancarlo Esposito introduceert het personage dat hij speelt in Far Cry 6

In een nieuwe trailer heeft acteur Giancarlo Esposito het over het personage dat hij gaat spelen in Far Cry 6, namelijk de dictator Antón Castillo.

Nachtwacht

Voormalig quest-regisseur The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 gaat aan League of Legends MMO werken

Mateusz Tomaszkiewicz werkte meer dan twaalf jaar lang voor CD Projekt Red, maar onlangs verliet hij de studio. Nu heeft hij aangekondigd dat hij bij Riot Games aan de slag gaat, om aan de League of Legends MMO te werken.

Nachtwacht

De Pokémon Trading Card Game krijgt een free-to-play app op mobiel

The Pokémon Company heeft aangekondigd dat het populaire kaartspel binnenkort een mobiele versie krijgt, genaamd Pokémon Trading Card Game Live.

Nachtwacht

Splitgate-ontwikkelaar wil het volgende Riot Games worden

Je kan van de ontwikkelaar 1047 Games niet zeggen dat ze te weinig ambitie uitstralen. Nadat ze onlangs 100 miljoen dollar in ontvangst mochten nemen van investeerders, geven ze nu aan het volgende Riot Games te willen worden.

Nachtwacht

Deze dertien games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Welkom allemaal bij deze gloednieuwe Nachtwacht! Vandaag hebben we het onder andere over Xbox Game Pass, waarvoor de volgende lading aan games alweer onderweg is. Verder komen ook Assassin's Creed Valhalla en God of War Ragnarok aan bod. Maar we trappen af met dat Xbox heeft aangekondigd dat er binnenkort dertien nieuwe games naar Xbox Game Pass komen.

Nachtwacht

Nieuwe Cyberpunk 2077-patch is nu beschikbaar

Het is tijd voor een nieuwe Cyberpunk 2077-patch. Ook deze keer neemt CD Projekt Red meerdere elementen van de game op de schop, zoals de gameplay, quests en verschillende aanpassingen aan de open wereld.