PeterKoelewijn

1
Artikelen2097
Forumposts0
Comments473

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 19 januari 2010 om 19:53

Laatste artikelen van PeterKoelewijn

Review

New Tales from the Borderlands – Review (PS5): Nieuw recept met extra cringe

PeterKoelewijn moet altijd hinniken als een paard van de Borderlands-games, maar van New Tales From The Borderlands werd hij nukkig als een oude ezel. Wat is er misgegaan met Gearbox’ nieuwe adventuregame?

Review

Bayonetta 3 review (Switch) – Hack-'n-slash heksenketel

Bayonetta en PeterKoelewijn hebben veel gemeen. Ze dragen beiden een bril, houden van schieten met pistolen en doen graag sexy dansjes als ze enthousiast zijn. En dansen deed Peter nadat hij Bayonetta 3 had gespeeld.

Review

Xenoblade Chronicles 3 review - Openwereld-JRPG van wereldklasse

Het is een goed jaar voor openwereldgames. PlayStation-fans hebben Horizon: Forbidden West, Xbox- en PC-gamers hebben Elden Ring en Switch-bezitters hebben… uhm, Xenoblade Chronicles 3. Overtuigt deze niche JRPG Peter om z’n PlayStation uit te zetten? Hopelijk wel, want hij doet de review!

Review

Triangle Strategy review (Switch) - A Song of Salt and Fire

Triangle Strategy, dat klinkt als de pompeuze naam van een beleidsplan om afval in Spanbroek beter te scheiden, bedacht door iemand met een dure designbril. Maar volgens Peter is het ook een van de beste turn-based strategiegames op de Switch.

Feature

9 verbeteringen voor de nieuwe Nintendo Switch

PeterKoelewijn was dol op zijn Nintendo Switch… totdat hij de geruchten over een next-gen Switch hoorde. Nu haat hij die verouderde rotconsole en heeft hij 9 dingen gevonden die beter moeten op de next-gen Nintendo Switch.

Feature

De grootste teleurstellingen van PlayStation 4, Xbox One en Wii U

De huidige consolegeneratie is bijna voorbij, want over enkele maanden ronken de PlayStation 5 en/of Xbox Series X onder onze tv’s! We hebben een boel moois mogen verwelkomen de afgelopen jaren, maar Peter Koelewijn is een zure zeikerd, dus hij gaat het hebben over de grootste teleurstellingen. Jippie!

Feature

Wat is er met Peter Molyneux gebeurd?

Jarenlang was hij een van de meest geziene gameontwikkelaars, maar tegenwoordig hoor je bijna niets meer van hem. Peter Koelewijn zoekt uit hoe het nu met Peter Molyneux is.

Feature

Wat willen we zien in Fable voor de Xbox Series X?

De nieuwe Fable is aangekondigd voor de Xbox Series X, met Forza Horizon-maker Playground Games aan het roer. De auto’s gaan er dus fantastisch uitzien! Maar PeterKoelewijn heeft nog wel wat andere dingen die hij in de nieuwe Fable wil zien.

Feature

Alle Paper Mario-games gerankt

Paper Mario: The Origami King verschijnt vandaag en brengt hopelijk een nieuw onvergetelijk Paper Mario-avontuur naar de Switch. Dat mag ook wel, want de serie heeft volgens PeterKoelewijn betere tijden gekend. Hij speelde alle Paper Mario-games en is dus geknipt voor een ranking van alle delen voor The Origami King. Bereid je voor op heel veel knutselwoordgrappen!

Feature

Wat is er met Shigeru Miyamoto gebeurd?

Nintendo-legende Shigeru Miyamoto wordt ook wel de god of games genoemd, maar we zien hem vrijwel nooit meer in de spotlight! Is god dood? PeterKoelewijn zocht uit wat er Miyamotoverdomme aan de hand is!