PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

RodneyNF

13
Artikelen354
Forumposts0
Comments87

BIO

Al een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Member sinds 17 augustus 2020 om 11:34

Laatste artikelen van RodneyNF

Nachtwacht

Bekijk vandaag een gameplaytrailer van Dead Space Remake

Mogguh! Het enige voordeel aan het feit dat League of Legends Worlds in Amerika gehouden wordt is dat de Wacht genoeg tijd heeft om de laatste nieuwtjes te tikken voordat de meeste wedstrijden van start gaan. Gelukkig was er vannacht weer genoeg reuring om de tijd tot middernacht te overbruggen, want Dead Space Remake krijgt vandaag een gameplaytrailer, Beyond Good and Evil 2 heeft een wereldrecord te pakken en de shooter Black had bijna een sequel gekregen. Dat en meer in deze gloednieuwe Nachtwacht!

Nachtwacht

Beyond Good and Evil 2 is recordhouder van game die als langst in ontwikkeling is

Oef... Wat zo mooi had kunnen zijn, is inmiddels een flinke tragedie aan het worden. Beyond Good and Evil 2, de sequel op het in 2003 verschenen Beyond Good and Evil, is inmiddels al 5.234 dagen in ontwikkeling een heeft daarmee een heus Guiness World Record te pakken.

Nachtwacht

Ex-ontwikkelaars Criterion onthullen plannen voor geschrapt vervolg op Black

Het scheelde niet veel, of cultshooter Black had een vervolg gekregen. In verschillende interviews geven ex-werknemers van ontwikkelaar Criterion aan dat er al gewerkt werd aan een vervolg, totdat veel medewerkers vertrekken naar Codemasters.

Nachtwacht

Mod tovert Far Cry 2 om tot moderne game

Kennen we Far Cry 2 nog? De game verscheen in 2008 en is, na Far Cry 3 misschien, de meest gewaardeerde game in de franchise. De Wacht speelde 'm ongeveer tien jaar geleden op z'n stoffige Xbox 360 en heeft enorm genoten en hij is zo te zien niet de enige. Een team knappe koppen is namelijk aan de slag gegaan om de first person shooter door middel van een mod flink op te poetsen.

Nachtwacht

Speel Fallout 76 een week lang gratis

Hoera! De Fallout-franchise bestaat deze maand 25 jaar en dat betekent dat ontwikkelaar Bethesda trakteert. Om deze mijlpaal te vieren, kunnen spelers vanaf vandaag een week lang gratis aan de slag met Fallout 76.

Nieuws

Dit zijn de gamereleases van oktober 2022

Buiten wordt het kouder, maar gelukkig valt er binnen weer genoeg te gamen deze maand. Grote releases zoals Call of Duty: Modern Warfare 2, Bayonetta 3 en Overwatch 2 houden ons warm tijdens de gure temperaturen en ook naast de grote releases zijn er genoeg kleinere pareltjes om te spelen. Dit zijn de gamereleases van oktober 2022!

Nachtwacht

Dit zijn de PlayStation Plus-games van oktober

Goedemorgen! Nu de Wacht al zo’n anderhalf uur in de wachtrij hangt om World of Warcraft Classic binnen te komen, heeft hij tijd genoeg om in de pen te klimmen en de laatste nieuwtjes uit de wereld der games te bespreken. En bespreken kunnen we weer genoeg, want de PlayStation Plus-games voor oktober zijn bekend, EA heeft hun nieuwe jaaggame Wild Hearts officieel onthuld en Skull & Bones is wederom uitgesteld. Dus leg je krant aan de kant, pak een bakkie leut en geniet van een gloednieuwe Nachtwacht!

Nachtwacht

Jaaggame Wild Hearts verschijnt op 17 februari 2023

Tussen alle remasters, remakes en reboots is er ook nog ruimte over voor nieuwe IP’s, want EA en Koei Tecmo hebben gisteren hun nieuwe game Wild Hearts officieel getoond. De game moet op 17 februari volgend jaar verschijnen op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Nachtwacht

Skull and Bones uitgesteld naar 9 maart 2023

Oei, het lijkt erop Skull and Bones wederom weer eens op de klippen is gelopen. De aankomende piratengame van Ubisoft werd al op de E3 van 2017 aangekondigd en kent sindsdien allesbehalve een vlekkeloze ontwikkeling. Nu moet Ubisoft wederom het ruime sop kiezen, want de game is uitgesteld tot 9 maart 2023.

Nachtwacht

Age of Empires 4: Anniversary Edition verschijnt op 25 oktober

Groot feest voor Age of Empires-fans: op 25 oktober bestaat de RTS-franchise namelijk 25 jaar en ook voor uitgever Microsoft is dat reden genoeg voor een knalfuif. Gisteren kondigde Xbox namelijk aan dat er op 25 oktober een speciale Anniversary Edition voor Age of Empires 4 verschijnt.