Roy

1
Artikelen772
Forumposts0
Comments224

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 5 oktober 2012 om 23:08

Laatste artikelen van Roy

Blog

Roy's afscheidsblog

Nachtwacht

Destiny 2 teaser trailer is hier

De Wacht is een teaser vannacht met zowel een teaser voor Destiny 2 en Final Fantasy XV. Daarnaast info over Guardians of the Galaxy: The Telltale Series en wat ophef over Lego City Undercover voor de Switch. Nachtwacht, goedemorgen!

Nachtwacht

Joy-Con connectie-issues opgelost

Goed nieuws voor toekomstige Switch-eigenaren, want de Joy-Con connectieproblemen zijn opgelost. Daarnaast krijgt Dark Souls 3 PS4 Pro support en Rocket League heeft ondertussen een nieuwe modus. Nachtwacht, goedemorgen.

Nachtwacht

The Legend of Zelda: Breath of the Wild binnen een uur uitgespeeld

Het is een nostalgische Wacht vandaag met de Power Rangers en Crash Bandicoot. Daarnaast krijgt Cities: Skylines nieuwe gratis DLC en is Breath of the Wild bijzonder snel uitgespeeld. Nachtwacht, goedemorgen!

Nachtwacht

Nintendo Switch kampt met hardware-problemen

Hoezee! De Switch is uit! Helaas hebben een aantal mensen last van hardware-problemen in de vorm van een screen of death. Daarnaast kan je je Guardian uit Destiny meenemen naar Destiny 2 en krijgt Heroes of the Storm een nieuwe hero. Weekendwacht, goedemiddag!

Feature

De ingewikkeldste *verhaallijnen* in video games: van Metal Gear tot Resident Evil

Een van de mooiste dingen die games ons brengen, zijn de prachtige werelden en de verhalen die zich daarin afspelen. Heel soms zijn die verhalen overigens zo nodeloos ingewikkeld dat je er hoofdpijn van krijgt. Roy zette de moeilijkste verhalen voor je op een rijtje.

Nachtwacht

Borderlands 2 en Evolve nieuwe Games with Gold

We beginnen de dag goed met nieuwe gratis games in Games with Gold. Daarnaast wordt Pokémon bijna 21 en delen ze uit. Ook is er nieuws over de nieuwe Club Pinguin Speedrun, yep, dat lees je goed. Nachtwacht, goedemorgen!

Nachtwacht

Indie devs niet blij met Steam Direct

Valve heeft onlangs aangekondigd dat ze gaan stoppen met Steam Greenlight en verder gaan met Steam Direct. Indie devs zijn het hier niet echt mee eens. Daarnaast beelden van NieR: Automata en Splatoon 2 om je week vast goed mee te beginnen. Nachtwacht, goedemorgen.

Nachtwacht

Nintendo Switch paradijs voor third party ontwikkelaars

Miyamoto vertelde het een en ander over hoe geweldig simpel het is voor ontwikkelaars om games voor de Switch te maken. Daarnaast draaide FFXV op releasedag al break even en moeten YouTubers een boete van ruim 250.000 pond betalen. Nachtwacht, goedemorgen.

Nachtwacht

Blizzard raadt muis af bij console-versie Overwatch

Kojima en Sony zijn bff's, Fallout Shelter komt naar Xbox One en Windows 10 en Stardew Valley krijgt een fysieke release. Al met al begint de zaterdag wel lekker. Weekendwacht, goedemiddag.