PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

Spainkiller

20
Artikelen201
Forumposts0
Comments309

BIO

Als Samuel zich niet op gestoorde Japanse videogames aan het storten is, dan kun je hem waarschijnlijk in de bioscoop vinden. Of in de club. Of op Tinder.

Member sinds 25 augustus 2011 om 00:11

Laatste artikelen van Spainkiller

Review

Elden Ring Review (PS5) – Doe ‘m maar om je vinger

Demon’s Souls. Bloodborne. Sekiro. En natuurlijk Dark Souls 1, 2 en 3. Zes van de meest compromisloze, tijdloze en universeel geprezen games ooit gemaakt. Elden Ring is de zevende titel in deze reeks legendarische actie-rpg’s en moet tegelijkertijd het hoogtepunt ervan worden. Professioneel masochist Samuel is ontelbare keren gestorven om te kijken of dat gelukt is.

Review

Metroid Dread review - The Return of the Ki… eh, Queen

Samuel z’n main in Super Smash Bros. Ultimate is Ridley en dat is niet alleen omdat de ruimtedraak er zo metal uitziet. Het is ook een expressie van zijn liefde voor de Metroid-franchise, wat de moeder is van zijn favoriete gamegenre: de metroidvania. Zeggen dat onze Spanjaard stond te popelen om aan Metroid Dread te beginnen, is dus de understatement van het jaar!

Review

Lost Judgment review – Naar school gaan was niet eerder zó gewelddadig

Lost Judgment is kanshebber voor Game van het Jaar, aldus Samuel. Hij garandeert ons dat dit niets te maken heeft met het feit dat je middelbare scholieren met een grote bek knock-out kunt rammen met een bureaustoel. Dat zou immers onethisch zijn.

Review

No More Heroes 3 review: Want superhelden, popmuziek en videogames zijn voor losers

Ah, kijk, een Suda51-game. Je weet wel, van die alternatieve meuk uit Japan. Kan iemand checken of Samuel al terug is van vakantie? We hebben iemand nodig die dit soort games vrijwillig speelt!

Review

Space Jam: A New Legacy Review - Nostalgie is dood, en Warner Bros. heeft het vermoord

Denk je met een glimlach terug aan die gekke basketbalfilm van vroeger, met Michael Jordan en Bugs Bunny? Zo ja, dan adviseert Samuel je vooral om Space Jam: A New Legacy níét te gaan zien. Sterker nog: hij adviseert iederéén om deze film niet te zien.

Review

Persona 5 Strikers (PS4) Review - Shin Megami Warriors

Toen Samuel voor ’t eerste keer in aanraking kwam met Dynasty Warriors, een serie over historische Chinese veldslagen, had hij nooit verwacht dat het jaren later gecombineerd zou worden met een franchise over Japanse tieners die demonen rekruteren. Prachtig hè, crossovers?

Review

Demons Souls (PS5) review - De Nieuwe Kleding van de Demonische Keizer

Een heel wijs man zei ooit tegen een jonge Samuel: ’Je moet júíst kritisch zijn op de dingen waar je van houdt. Zo blijven het immers dingen om van te houden.’ Hou dat in je achterhoofd tijdens het lezen van deze review, die Samuel toepasselijk genoeg één van de lastigste ooit om te schrijven vond.

Review

Yakuza: Like A Dragon review (PS4) – Eén stap achteruit, twee stappen vooruit

Sam wordt een dagje ouder dus trekt hij verandering steeds minder goed. Sam werd dus nogal boos toen hij hoorde dat het achtste deel in de door hem zo geliefde Yakuza-serie volledig op z’n kop gezet zou worden qua gameplay. Sam stelde zich echter — zoals wel vaker het geval — compleet onnodig aan.

Review

Battletoads review - Mooi groen is niet lelijk

Voor een franchise waar al tweeënhalf decennia geen nieuwe game van is uitgekomen, is de naam Battletoads nog altijd verrassend bekend onder gamers. Dankzij een nieuw deel is het een naam die ook weer eens daadwerkelijk relevant zou kunnen worden, aldus Samuel.

Feature

Word het titulaire spook van Ghost of Tsushima met deze tips

Eindelijk is één van de allerlaatste belangrijke PlayStation 4-exclusives verschenen: Ghost of Tsushima. Men heeft om meerdere redenen naar deze openwereldgame uitgekeken, zoals z’n historische setting, prachtige graphics, cinematografische kwaliteiten en keiharde gameplay. Hier wat tips van onze huisninja om vooral dat laatste element zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen als je begint!