Tjeerd

1
Artikelen184
Forumposts5
Comments519

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 30 mei 2011 om 15:35

Laatste artikelen van Tjeerd

Nieuws

Moedig zaterdag ons CS:GO-team aan tijdens de Esports Defensie Cup

Het Power Unlimited CS:GO team doet zaterdag mee aan de Esports Defensie Cup, waar ze het op gaan nemen tegen teams van Esports Defensie, British Army Esports, mCon en Mastery. Zin in een leuk verzetje op zaterdag? Moedig ze dan aan!

Nieuws

Wat is het Level Up en hoe kun je meedoen?

Welkom op Level Up! Wil je weten hoe Level Up werkt? En hoe je mee kunt doen? Lees dan hier verder!

Nieuws

Update: Strijd op Level Up tegen de PU community in een Gunfight toernooi!

De Baklap Competitie heet vanaf vandaag Level Up. Om dat te vieren, trappen we ons vernieuwde toernooiplatform af met een Call of Duty: Modern Warfare-toernooi. Schrijf je alvast in voor een competitief potje 2vs2 Gunfight, of voor een van de komende toernooien.

Review

Werkelijke pareltjes bouwen in Planet Zoo - Review

Eelko en Ed waren deze maand in de aap gelogeerd toen het leeuwendeel van de redactie hun stukjes weer eens te laat inleverden. Ook Tjeerd was met zijn review van Planet Zoo nog trager dan een schildpad. Hopelijk was het ‘t wachten waard en is deze game beregoed…

Feature

The Cycle wil Battle Royale vernieuwen

Battle Royale is een beetje als de smartphone: het bestaat nog niet zo lang, maar inmiddels is het een begrip en niet meer weg te denken. The Cycle wil graag iets nieuws doen met het genre, en aangezien Battle Royale precies in Tjeerds straatje ligt, mocht hij proeven aan dit vernieuwde concept.

Review

Ghost Recon Breakpoint – Dwalende reeks met identiteitsstoornis

De dagen dat Ghost Recon een puur tactische shooter was, zijn geteld. Maar wat het dan wel is, is flink de vraag, want Breakpoint doet een heleboel dingen, maar mist een duidelijk doel en kent nogal wat issues. Tjeerd deelt zijn ervaringen.

Blog

FIFA becijferen is onmogelijk

Nieuws

Win laptops in de nieuwe PU Baklap Competitie

Power Unlimited lanceert de Baklap Competitie, een platform waarop de community het tegen elkaar op kan nemen, strijd om titels en kans maakt op vette prijzen. Om dat te vieren trappen we in samenwerking met MSI af met een Rocket League toernooi waarin deelnemende teams kans maken op vette prijzen, waaronder de hoofdprijs: 3 vette MSI Gaming laptops!

Feature

De beste wapens in Apex Legends

Apex Legends is nog maar een paar weken uit, dus iedereen is waarschijnlijk nog zoekende naar favoriete wapens. Om jou daarmee op weg te helpen heeft Tjeerd alvast wat tips voor je. Zo weet je in een oogopslag welk schietijzer je moet kiezen om als winnaar uit de strijd te komen.

Feature

Apex Legends Tips Tricks en Secrets

Meer dan 25 miljoen spelers hebben inmiddels al geproefd aan Apex Legends, de immens populaire liefdesbaby van Respawn Entertainment. Maar om echt te proeven aan de smaak van overwinning is het soms niet voldoende om robot-aim te hebben. Tjeerd geeft je tips voor Apex Legends die je misschien niet eens wist.