Ward

1
Artikelen1411
Forumposts3
Comments414

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 27 oktober 2008 om 11:08

Laatste artikelen van Ward

Feature

HearthStone: Heroes of Warcraft - Preview

Eerder dit jaar onthulde Blizzard een free-to-play kaartspelletje genaamd HearthStone: Heroes of WarCraft. Een grote verrassing, want free-to-play was namelijk nieuw voor Blizzard. Inmiddels is het Ward duidelijk dat die gasten ook goede ‘gratis’ games kunnen maken.

Review

Diablo 3 console - Review

De PC-versie van Diablo III viel me uiteindelijk tegen. De povere loot gaf me steeds het gevoel van het veilinghuis gebruik te moeten maken. De consoleversie heeft echter geen veilinghuis, maar wel loot om je vingers bij af te likken!

Prijsvraag

Win: Een PlayStation 3, Diablo III en 4 controllers

Iedere dinsdagavond hebben we ‘s avonds ons eigen radiomomentje bij de Avondploeg op Slam!FM en vanavond wordt dat een hele speciale. We mogen namelijk een PlayStation 3 met Diablo III en vier controllers weggeven!

Nieuws

Battlefield 4: launch game modes

Op 1 november kunnen we eindelijk los met Battlefield 4. Je kunt dan als eerste de singleplayer in duiken, maar Battlefield draait natuurlijk om de multiplayer. Het is daarom goed om te weten dat er bij release zeven modes zijn op tien verschillende maps.

Video

Call of Duty: Black Ops 2 Apocalypse Gameplay Video

In de nieuwe trailer van Call of Duty: Black Ops II Apocalypse zien we gameplaybeelden van de vier nieuwe maps. Ook de map Frost dat zich zogenaamd in Amsterdam moet afspelen. Apocalypse is de laatste DLC van Black Ops II en komt op 27 augustus uit voor de Xbox 360. Een maand later komt deze DLC ook voor de PS3 en PC.

Nieuws

Vanmiddag om 16:00 PU LIVE Gamescom-editie

Feature

Diablo III: Reaper of Souls - Preview

Diablo III Reaper of Souls werd afgelopen week op de Gamescom aangekondigd. Ward zat in de zaal en zijn Diablo-hart kwam spontaan weer tot leven. Dit zou wel eens precies dat kunnen zijn dat hij nodig om hem met zijn oude liefde te herenigen.

Feature

Dead Island: Epidemic - Preview

De MOBA’s flikkeren de laatste tijd als padden uit de lucht en dat hier voorlopig geen eind aan komt merkt Ward tijdens zijn eerste afspraak op de Gamescom. Tijdens deze meeting speelde hij voor het eerst Dead Island: Epidemic, een MOBA met zombies op een tropisch eiland.

Nieuws

Livestream: EA Gamescom-persconferentie om 16:00 uur

Feature

Call of Duty: Ghosts multiplayer: wat is nieuw?

Eindelijk is de multiplayer van Call of Duty: Ghosts onthuld en we weten nu dat we ook dit jaar niets radicaal anders hoeven te verwachten van deze nieuwe first person shooter van Infinity Ward die vanaf 5 november in de winkels ligt. Toch zijn er een aantal dingen veranderd en Ward neemt ze één voor één met je door.