WouterBrugge

17
Artikelen44
Forumposts0
Comments53

BIO

Wouter is de hoofdredacteur van Power Unlimited magazine. Dat klinkt serieus, maar zijn liefde voor sci-fi-, fantasy-, horror- en superhelden- films en series, houdt hem jong en dom.

Member sinds 1 juni 2021 om 15:50

Laatste artikelen van WouterBrugge

Blog

Andor voelt als een nat, grijs, Brits misdaaddrama

Van Boba tot Obi en van Mando tot Solo: Wouter geeft alles gerelateerd aan Star Wars op z’n minst een kans. Maar na de eerste aflevering van Andor was hij geneigd deze prequel op Rogue One te droppen als een baksteen.

Feature

Disney en Marvel Games Showcase 2022: Wouters wenslijst

Afgelopen weekend voelden we de laatste zonnestraaltjes van de Gamezomer, want Ubisoft en Disney presenteerden een fikse lading aankondigingen. Wouter zat met gebalde knuistjes van spanning te wachten op beelden van Spider-Man 2 en Wolverine…

Review

The Last of Us Part I review (PS5) – Subjectief de moeite waard

Sommige reviewers doen hun uiterste best om zo objectief mogelijk een game te beoordelen, maar Wouter is juist van het subjectieve. Dus wist hij al vóórdat hij The Last of Us Part I speelde wat hij ervan vond!

Review

Cult of the Lamb (PS5) Review – Animal Crossing in het vagevuur

Sektes zouden best gezellige clubjes kunnen zijn, ware het niet dat hun leiders altijd zulke ongelooflijke creeps zijn! Maar in Cult of the Lamb is de sekteleider een schattig lammetje, dus Wouter heeft goede hoop op een gezelligheidsvereniging.

Review

The Sandman seizoen 1 (Netflix) Review – Valideert je dromen

Wouter heeft van allerlei freaky shit gedroomd in z’n leven: van een leeg geëvacueerd, post-apocalyptisch Nederland ommuurd met prikkeldraad, tot en met een junglerivier met een dak van reusachtige spinnen. En dat is allemaal te wijten aan The Sandman.

Review

Two Point Campus (Xbox Series X/S) Review - Lekker dom voor de slimme simmer

Wouter krijgt acute agressieaanvallen van ballengebral, vindt Jiskefet overgewaardeerd en het Corps een dieptrieste schapenbende. Hij is geen fan van studenten dus. Totdat hij Two Point Campus reviewde, waarin ze geregeld een masker uit de Clown Trunk pakken en een heel dom dansje doen.

Review

Prey (Disney+) Filmreview - De beste prooi sinds Predator

Nee, Wouter gaat niet nóg een keer die game uit 2017 reviewen, en ook niet die uit 2006. Deze Prey is namelijk een prequel en tegelijkertijd een reboot van Predator, de iconische scififilm uit 1987. Is de prooi de jager waardig?

Blog

Wouter maakt de MCU-balans op (SPOILERS!)

Een paar jaar lang leek het Marvel Cinematic Universe in zo’n mate stuurloos dat zelfs Marvel-fanboy Wouter een beetje z’n aandacht begon te verliezen. Want wat is zonder Avengers-film om ons op te verheugen het einddoel van die hele Marvel-parade? Gelukkig is het MCU sinds de San Diego Comic-Con 2022 eindelijk weer in balans.

Review

As Dusk Falls (Xbox Series X/S) Review - Geen game voor de Natuurlijk Geboren Azijnzeiker

Steeds meer gedesillusioneerde ontwikkelaars laten de triple-A-uitgevers achter zich en plaveien hun eigen pad. Wouter vindt het een prachtige ontwikkeling, want zo ontstaan er steeds meer originele creaties. En ook games zoals As Dusk Falls…

Review

Stray (PS5) review - Is er meer dan de poes?

Stray heeft alles in zich om de gamehit van de zomer te worden! De nieuwste titel van Annapurna heeft namelijk een kat in de hoofdrol en, eh… ook gameplay… enzo. Er is zelfs een verhaal. Dus tel dat er ook maar bij op. Hoe dan ook: ontelbaar redenen waarom Wouter zo hyped is!