WouterBrugge

12
Artikelen11
Forumposts0
Comments19

BIO

Wouter is de hoofdredacteur van Power Unlimited magazine. Dat klinkt serieus, maar zijn liefde voor sci-fi-, fantasy-, horror- en superhelden- films en series, houdt hem jong en dom.

Member sinds 1 juni om 15:50

Laatste artikelen van WouterBrugge

Review

Dune review - Het lot van Part Two ligt in onze handen

In dezelfde bioscoop waar Wouter een paar weken daarvoor weggeblazen werd door een preview van Denis Villeneuve’s nieuwste film, aanschouwde hij ook de volledige versie van Dune. Het is dat de stoelen in Pathé Arena’s IMAX niet naar achteren kunnen klappen, anders was hij stijl achterover geslagen.

Review

Twelve Minutes review (Xbox Series S) - Leef. Sterf. Herhaal.

Van je fouten leren omdat je duizenden herkansingen krijgt: Groundhog Day maakte het populair, maar het is weer helemaal heet dankzij Palm Springs, The Map of Tiny Perfect Things, Boss Level en nu ook Twelve Minutes. Wouter wil af en toe ook wel een stukje van z’n leven opnieuw doen…

Blog

De bron van een superobsessie

‘Wouter houdt van superhelden’ is inmiddels zó overduidelijk dat de opmerking simpelweg een cliché genoemd mag worden. Maar door recente ontwikkelingen heeft hij zijn voorliefde nader geanalyseerd. Want waarom is hij in zijn jeugd superhelden gaan vereren in plaats van voetballers?

Feature

Midnight Suns preview - Marvel Xcom blijkt meer Marvel Dragon Age

Het moment waar Wouter al sinds 2018 met smart op zit te wachten is eindelijk daar! Met ‘onprofessioneel enthousiasme’, zoals hij het zelf noemt, luisterde hij naar het verhaal van Jake Solomon over Firaxis’ nieuwste creatie: Midnight Suns.

Review

Ghost of Tsushima: Director’s Cut – Review (PS5): Samoerai-sensatie nu zo goed als subliem

In het jaar tussen de release van Ghost of Tushima en diens Director’s Cut - die hij voor het gemak even Ghost of Iki noemt - heeft Wouter precies nul Kurosawa-films gezien. Als boetedoening schrijft hij deze review.

Review

Hades Review (PS5) - Nu nog heter

Deze slappe zomer is zelfs Wouter niet heet genoeg en dus zoekt hij de hitte op van misschien wel zijn favoriete onderwereld: die van Hades. Dit keer op de PlayStation 5, dus misschien zorgt dat apparaat voor nóg wat extra warmte!

Review

The Ascent Review (Xbox Series X en S) - simpele Cyberpunk

Veel mensen willen hogerop komen in het leven. Wouter niet, die wil gewoon met rust gelaten worden terwijl hij een lekker spelletje speelt. Verdient The Ascent die felbegeerde kwalificatie?

Review

The Suicide Squad review - James Gunn gaat overboord

Het superheldenseizoen begint met een ongeorganiseerd stel superschúrken, genaamd The Suicide Squad. Wouter kan je vertellen of regisseur James Gunn een leukere Task Force X kan neerzetten dan in 2016 gedaan is. Dat moet toch haast wel lukken!

Review

Steets of Rage 4: Mr. X Nightmare – Review (Series X en S): 10 MB is sinds de 90’s niet zoveel geweest

Wouter is nog steeds pissig over het feit dat hij in z’n dichtstbijzijnde sportschool de bokszak niet mag gebruiken want *zet een lelijk na-aapstemmetje op* ‘die is gereserveerd voor een of andere bullshit-training ofzo’. Dan maar digitaal pugilisme bedrijven met Mr. X Nightmare, de add-on van Streets of Rage 4

Blog

Dune wordt Wouters nieuwe favoriete film

Alsof Wouter niet al hyped genoeg was voor Dune - de aankomende film van Denis Villeneuve -aanschouwde hij afgelopen week in de iMAX-zaal van Pathé Arena nog duizend extra redenen waarom dit dé scifi-sensatie van 2021 gaat worden.