Heroes of the Storm verschijnt op 2 juni, open beta vanaf 20 mei

Geplaatst: 20 april 2015 om 16:37Aangepast: 20 april 2015 om 16:57
De uiteindelijke versie van Blizzards Heroes of the Storm zal vanaf 2 juni beschikbaar zijn. Liefhebbers kunnen al twee weken voor de release met de open beta van de free-to-play MOBA aan de slag.

'We hebben ons gefocust op tactische teamplay met een hoog tempo. Heroes of the Storm is een frisse blik op een populair genre en we hebben de game zo proberen vorm te geven dat nieuwe spelers zich zullen vermaken en dat de veteranen in het genre nog steeds voldoende uitdaging krijgen. We kunnen niet wachten om te zien hoe de strijd losbarst in een competitieve multiplayer en hoe spelers samenwerken in co-op. Heroes of the Storm zal in totaal maar liefst 30 heroes bevatten, die het tegen elkaar kunnen opnemen in zeven verschillende gebieden', zegt Blizzards CEO Mike Morhaime in een persbericht. De game brengt verschillende helden uit de werelden van Warcraft, Diablo en Starcraft samen. Om dit toffe nieuws nog toffer te maken hebben we ook nog een verse trailer voor je:

Op dit moment is Heroes of the Storm in closed beta en daar doen zo'n 9 miljoen mensen aan mee. Vanaf 20 mei zullen daar nog de nodige spelers bijkomen als de game in open beta gaat. De uiteindelijke versie van Heroes of the Storm verschijnt op 2 juni voor de PC en Mac. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..