blizzard
wow
rechtszaak
world-of-warcraft

Illegale World of Warcraft-server Nostalrius moet deuren sluiten van Blizzard

Geplaatst: 7 april 2016 om 10:45Aangepast: 7 april 2016 om 10:52
Nostalrius is een private World of Warcraft-server waar je gratis op kan spelen. In het jaar dat deze online is zijn 800.000 accounts gemaakt en zijn er nu 150.000 actieve gebruikers. Deze moeten nu op zoek naar een ander spel om te spelen.

Nostalrius was een project van vrijwilligers om een World of Warcraft-ervaring te geven zoals de game tien jaar geleden was. Terwijl ze dit deden, lapten ze het copyright van Blizzard aan de laars en daar moeten ze nu dus voor boeten. De makers hebben een brief van Blizzard gekregen om alle activiteiten te staken. 

Yesterday, we received a letter of formal notice from US and french lawyers, acting on behalf of Blizzard Entertainment, preparing to stand trial against our hosting company OVH and ourselves in less than a week now. This means the de facto end of Nostalrius under its current form.

Mensen zijn ontzettend boos over het feit dat Nostalrius offline moet en de retailservers van Blizzard hebben diverse keren een DDOS gekregen. Op dit moment zijn spelers bezig met afscheid nemen van elkaar. 

Met een open brief aan president van Blizzard Michael Morhaime, probeert het Nostalrius-team de servers toch nog online te krijgen. Zij geven als reden dat er geen ander server is waar je deze ervaring kan meemaken. Om de open brief te lezen en te tekenen kan je hier terecht. Op 10 april zullen de servers sluiten, mits de host ze zo lang online houdt. 

Danny van GendJe suis Brutus

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..