Nieuws

Nederlander maakt racegame Zeepkist, verschijnt volgende week

Geplaatst: 20 januari 2021 om 10:50Aangepast: 20 januari 2021 om 10:48
Altijd al in een zeepkist rond willen scheuren? Dat kan vanaf 28 januari - dan komt de door een Nederlander ontwikkelde racegame Zeepkist namelijk uit via Steam Early Access.

Dat heeft ontwikkelaar Yannic Geurts aangekondigd. Onder de naam Steelpan Interactive ontwikkelt hij de game zelf. De debuuttitel van de ontwikkelaar is een op physics gebaseerde racegame in zeepkisten. Spelers kunnen het opnemen tegen de tijd of tegen vrienden in een splitscreenmodus voor vier spelers.

'De belangrijkste elementen van Zeepkist bestaan uit dingen die ik erg mis in games tegenwoordig', aldus Geurts. 'De game heeft splitscreen, omdat ik er van hou om in het echt met vrienden te spelen. Ook bevat het een level editor omdat deze niet zo vaak meer in games zitten. De Nederlandse sfeer is ook niet vaak aanwezig in games.'

De Early Access-versie bevat meteen de level editor. Deze editor is ook gebruikt om de levels in de game zelf mee te maken. Geurts laat weten dat 28 januari zijn verjaardag is, en dat dit een prima excuus is om de game dan te lanceren. Het spel is zowel in het Engels als het Nederlands te spelen. De Steam-pagina is hier te bezoeken.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..